rechten vrij
Volledig scherm
© rechten vrij

Axel Daeseleire vindt erfgenaam van La Esterella: “Ze was mijn groottante”

TVIn ‘Erfgenaam Gezocht’ ging Axel Daeseleire (52) verder op zoek naar de erfgenamen van La Esterella. Daarvoor bezocht hij haar graf op Het Schoonselhof, één van de bekendste begraafplaatsen in België waar heel wat bekende figuren liggen, zoals dichter Herman de Coninck en stripauteur Jef Nys. Als Axel het graf van kennis Marc Van Eeghem ziet, krijgt hij het moeilijk. “Mijn copain, dat komt wel even binnen.”

5 reacties

 • Luc De Bruyn

  7 dagen geleden
  Bleef me bij uit de eerste alevering : 2 derde rangs erfgenamen, meer dan 430.000 € te verdelen en elks krijgt ongeveer 16.000 €, Echt Belgische staatskas plundering ten top.
 • Clemence Nees

  1 week geleden
  Tja, de staat en erfenissen! De ene zijn dood is de andere zijn brood. Dank u, politiekers van alle partijen
 • Samuel Peeters

  1 week geleden
  Wanneer voelt een politieker - binnenlandse zaken - zich aangesproken, Annelies Verlinden? Voorzeker werken deze ambtenaren zonder Key Performance Index, of targets. Deze zouden toch eenvoudig gedefinieerd kunnen worden dacht ik zo.
 • Michel Vandewiele

  1 week geleden
  Topprogramma, top Alex en top bewijs van laksheid en gebrek aan verantwoordelijkheid van de staat. In feit een top schande ! Maar daar zal geen enkele minister op reageren hoor. Top zwakheid !
 • Lisette Willems

  1 week geleden
  mooi programma wat nog maar eens bewijst dat de staat geld liever 30j laat staan om het dan te kunnen houden dan dat ze moeite doen om een erfgenaam te zoeken.
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge