Axel Daeseleire
Volledig scherm
Axel Daeseleire © VTM

Axel Daeseleire heeft duidelijke boodschap voor alle pesters: “Moeten eens goed in de spiegel kijken”

TVAxel Daeseleire ontmoet in ‘Axel Gaat Binnen’ een paar straffe en moedige jongeren in het Zeepreventorium. Wat jammer genoeg vaak terugkomt in de gesprekken die hij met hen voert, is dat ze allemaal ooit gepest werden.

 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. 200.000 euro boete en smartphonecamera afgeplakt: ‘The Masked Singer’ neemt dit jaar nog strengere veiligheidsmaatregelen
  Play

  ‘The Masked Singer’ neemt nog strengere veilig­heids­maat­re­ge­len: "200.000 euro boete, want vorig jaar liep het bijna mis"

  Ook vanavond is het weer tijd om een derde kandidaat te ontmaskeren in The Masked Singer. Yanina Wickmayer en Eric Van Looy zijn al ontmaskerd, en dat was ook een echte verrassing voor zowat iedereen in Vlaanderen. Dat de namen niet vroeger uitlekken, heeft te maken met een zeer strenge geheimhouding waar zware boetes op staan. Uiteindelijk weet bijna niemand, van makers tot publiek, wie er achter de maskers zit. Bekijk de reportage hierboven.