VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Axel Daeseleire gaat binnen in een blinden-instituut: “Ik denk dat ik me lang depressief zou voelen"

TVHoe gaat het leven eraan toe in een blindeninstituut? Die vraag staat centraal in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'Axel Gaat Binnen'. “Je zicht verliezen, da’s één van de meest verschrikkelijke dingen die je kan meemaken”, vindt presentator Axel Daeseleire (52). Al viel één ding hem meteen op: iedereen staat er heel positief in het leven. "Zoveel veerkracht en joie de vivre. Ongelofelijk."

3 reacties

 • yvette van grasdorf

  1 week geleden
  Altijd top zijn programma’s Heb hem zeer graag
 • Helga Geuens

  1 week geleden
  Mensen die blind geboren zijn,weten niet beter.Mensen die plotsklaps blind worden,door bv een ongeval,is een heel ander verhaal en dat wil niemand meemaken.Petje af,voor hen die toch het beste uit het leven halen,dan.
 • Patrick Rasschaert

  1 week geleden
  Heb veel bewondering voor blinde mensen hoe positief ze staan in het leven.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Kevin Janssens start opnames nieuwe Netflixreeks ‘Diamonds’ in diamantkwartier van Antwerpen
  TV

  Kevin Janssens start opnames nieuwe Netflix­reeks ‘Diamonds’ in diamant­kwar­tier van Antwerpen

  Het was vanochtend druk in de Antwerpse ‘Diamond Square Mile’, want de opnames voor de nieuwe fictiereeks Diamonds zijn hier gestart. Onder meer Kevin Janssens draaide er zijn eerste scènes voor dit meeslepende familiedrama met misdaadaroma. Diamonds is een reeks voor Eén en Netflix en wordt gemaakt door productiehuis De Mensen in coproductie met Keshet International uit Israël.