Sergio over de grens
Volledig scherm
Sergio over de grens © VTM

Axel Daeselaire openhartig over zijn coma in ‘Sergio over de grens’: “Dat had wel eens het einde kunnen zijn”

TVChef-kok Sergio Herman denkt vaak na over de dood en hoe snel het leven gaat. Ook acteur-presentator Axel Daeseleire staat veel meer bij het leven stil sinds hij in een kunstmatige coma werd gebracht tijdens zijn coronabesmetting. 

2 reacties

 • Jan Van Bavel

  1 jaar geleden
  Als het maar opbrengt!
 • Robert Swillen

  1 jaar geleden
  Goed programma, Sergio komt sympathiek over, zeker daar hij niet onder werkdruk staat. Weet de specialiteiten van elk land goed te combineren in zijn gerechten.
 1. Zangcoach ‘The Masked Singer’ deelt geheimen: “In sommige landen wordt niet live gezongen, wij bewijzen dat het wel kan”
  Showbits
  1

  Zangcoach ‘The Masked Singer’ deelt geheimen: “In sommige landen wordt niet live gezongen, wij bewijzen dat het wel kan”

  Moeten de deelnemers aan ‘The Masked Singer’ eerst een auditie doen en kunnen er dan mensen afvallen? Kan je iedereen leren zingen? Wordt er nog veel gesleuteld aan de klankopname na de opname? Allemaal vragen waarmee Desna naar de zangcoach van het programma trekt. Voor wie ook ‘Behind the Mask’ volgt, is Ibernice MacBean geen onbekende meer. Zij is heel trots op de Vlaamse versie van ‘The Masked Singer’. “In sommige landen wordt er niet live gezongen. Onmogelijk onder zo’n masker, zeggen ze. Maar wij bewijzen dat het wel kan”, vertelt ze in een nieuwe Showbits.
 2. Lauren Versnick leerde in twee maanden tijd cello spelen voor Streamz-reeks ‘Déjà Vu’: “Ik had hen wijsgemaakt dat ik noten kon lezen”
  PREMIUM
  TV
  2

  Lauren Versnick leerde in twee maanden tijd cello spelen voor Streamz-reeks ‘Déjà Vu’: “Ik had hen wijsge­maakt dat ik noten kon lezen”

  Haar eerste hoofdrol en meteen all the way. Lauren Versnick (28) leerde voor het nieuwe seizoen van de Streamz-reeks ‘Déjà Vu - Alles is Voorbestemd’ cello spelen in amper twee maanden tijd. Zonder enige muzikale achtergrond. “Af en toe knetterde het in mijn bovenkamer”, vertelt de actrice die zich in Los Angeles klaarstoomde voor de rol van Eva, een professionele celliste die middenin een relatiebreuk zit. “Ik heb haar zo dicht mogelijk bij mezelf gehouden.”
 3. “Plots zagen we twee bekende gezichten bij het concert van onze verdachte": onze man speurt mee naar 'The Masked Singer’
  PREMIUM
  TV

  “Plots zagen we twee bekende gezichten bij het concert van onze verdachte": onze man speurt mee naar 'The Masked Singer’

  Na een verplichte pauze vorige week - de Rode Duivels speelden én wonnen een kwalificatieduel tegen Zweden - is ‘The Masked Singer’ helemaal terug. Nog zeven figuurtjes zijn in de running: vijf mannen en twee vrouwen. Maar wie zit er volgens onze redacteur in de pakken? En wie doet hem plots twijfelen? We zetten alle hints en tips op een rijtje “We hebben een nieuwe verdachte voor Hippo, en let op die typische houding van Tovenaar, dat is een grote hint.”