Astrid Coppens blikt terug op ‘De verraders’: “Ik ben geschrokken van de publieke opinie”

TVIn de finale van ‘De verraders’ was maandagavond te zien hoe bondgenoten Niels Albert, Kim Van Oncen, Bart Kaëll en Ward Lemmelijn aan het langste eind trokken en als winnaars uit de bus kwamen. In een reünie-aflevering, donderdagavond op tv, blikt de groep van achttien BV’s een laatste keer terug op het bewogen tv-spelletje. Ook Astrid Coppens, een van de meest besproken kandidates, deelt haar ervaringen. 

9 reacties

 • Leen Demeyer

  1 jaar geleden
  Arlette, omdat mensen een andere smaak hebben en jij niet weet wat dit programma inhield en iedereen anders is en dit gerespecteerd moet worden? Omdat niemand kan oordelen over iemands smaak?
 • arlette Strumane

  1 jaar geleden
  Waarom kijken mensen naar dergelijke rommel met steeds dezelfde BV's terwijl er op RTBf en Tipik mooiec feuilletons te zien zijn opgenomen in de prachtige bergen van Frankrijk .
 • Paul Boutsen

  1 jaar geleden
  Ook geschrokken van de vergoeding voor uw optreden? Meer gewoon in de VS?
 • anne de filette

  1 jaar geleden
  Verraden worden door een verrader na het sluiten van een pact, wel ik zou waarschijnlijk reageren zoals Loic. Maar het is een Spiel waarvan de grote lijnen al zeker op voorhand getekend zijn. Geknipst en geplakt tijdens de opnamens. Wie vind dit spannend en wie geloofd dit. Ik alleszins niet en moest er een tweede aflevering komen, zeg ik bedankt puur tijdverlies zoals zovele programma de laatste jaren.
 • Willy Devroey

  1 jaar geleden
  Ik denk niet dat veel mensen op haar commentaar zitten te wachten. Na de Masked Singer heb ik nog meer twijfels bij de spontaniteit en de eerlijkheid waarmee de spelletjes worden gespeeld
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Wim Lybaert: “Ik lig letterlijk wakker van kijkcijfers. Ze zijn voor mij een teken van waardering”
  Mediawatchers

  Wim Lybaert: “Ik lig letterlijk wakker van kijkcij­fers. Ze zijn voor mij een teken van waardering”

  Deze week kon je kijken naar de eerste aflevering van ‘Een jaar op zee’, waarin Wim Lybaert (54) een jaar lang op zee vertoeft en op zoek gaat naar de ziel van onze vissers. Live haalde het programma zo’n 800.000 kijkers. Een mooi cijfer waar de presentator zelf veel waarde aan hecht. “Ik lig letterlijk wakker van kijkcijfers”, vertelt hij in de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’. Luister hierboven naar de volledige aflevering.