Aster in de nieuwe studio van ‘Extra Time’: “Dit is hem, de groene bokaal”

TVSinds maandagavond is Aster Nzeyimana (28) de nieuwe gastheer van ‘Extra Time’. De journalist volgt Frank Raes (67) op, die het programma jaren aan een stuk presenteerde. En naast een kersvers anker, is er ook een nieuwe studio.

4 reacties

 • Rik Haghebaert

  4 maanden geleden
  Aster doet het goed al moet hij Joos wat in toom houden. Straks wordt het Extra Joos ipv Extra time. Ik had de indruk dat het ook de andere analisten begon te vervelen.
 • Linda Heintjens

  4 maanden geleden
  Die man is presentator, hoef over zijn persoonlijk leven niets te weten! Met alle respect, maar het loopt tegenwoordig de spuigaten uit!
 • André Vermaelen

  4 maanden geleden
  Wat een afgang, laat hem aub niet meer proberen grappig te doen, hij is en heeft het niet. Er zullen er nog wel meer afhaken.
 • François THIJS

  4 maanden geleden
  Die jongen moet natuurlijk nog groeien in die rol, maar is alvast een zeer vriendelijke man. Dat is al een verademing tegenover Frank Raes, van wie ik nooit een fan ben geweest.. Die jonge sportjournalisten komen er ook wel.
 1. Wim Helsen openhartig: “Relatie met mijn vader pas goed sinds hij gestorven is”
  TV

  Wim Helsen openhartig: “Relatie met mijn vader pas goed sinds hij gestorven is”

  Wim Helsen kwam in ‘De Cooke & Verhulst Show’ zijn nieuwe zaalshow ‘Niet mijn apen niet mijn circus’ voorstellen. In de voorstelling heeft hij het onder andere over de moeilijke relatie met zijn vader. “Onze band was moeilijk. We hadden een moeilijke band tot hij gestorven is", zegt Helsen. “Veel van de dingen die ik zelf meedraag, die mij in de weg zitten om gelukkig te zijn, dat zijn dingen die ik onbewust heb meegekregen van mijn vader. Ik zag dat vroeger niet, ik zag hem alleen maar als een lastigaard. Nu is er verzoening en liefde.”