Bea Van der Maat en Willy Sommers.
Volledig scherm
PREMIUM
Bea Van der Maat en Willy Sommers. © VTM

Artiesten reageren met gemengde gevoelens op terugkeer ‘Tien om te Zien’: “Ze kiezen altijd hetzelfde kliekske op tv”

TV“Het voelt aan alsof het allemaal niets meer mag kosten.” Luc Steeno (56) vat goed samen hoe bij veel artiesten de eerste euforie is omgeslagen in ontgoocheling. De comeback van het iconische liedjesprogramma ‘Tien Om Te Zien’ is bij enkelen in het verkeerde keelgat geschoten. Niet alleen het archiefconcept wordt met misprijzen onthaald, ook de selectie van de artiesten komt bij sommigen hard aan. “Vandaag worden programma’s gemaakt om adverteerders te lokken. De omgekeerde wereld.”

1 reactie

 • Roger Declercq

  4 dagen geleden
  Volledig akkoord. Het zijn steeds dezelfde die op TV verschijnen, die dan nog denken dat ze kunnen zingen. Meestal vreten ze hun microfoon op en roepen zoals op de markt.
 1. Tom Hiddleston over genderfluïde personage Loki: “Eindelijk aangekaart”
  TV
  4

  Tom Hiddleston over genderfluï­de personage Loki: “Eindelijk aangekaart”

  Superhelden zijn niet langer stereotype mannen die met hun spierballen rollen, ze zijn er in alle vormen en maten. Dat bewijst de nieuwe Disney+-reeks ‘Loki’, door openlijk aan te kaarten dat het titelpersonage genderfluïde is. Dat is niet alleen vooruitstrevend voor de filmindustrie, maar het klopt ook nog eens met de mythologie rond de Noorse god, aldus acteur Tom Hiddleston (40). “Ik ben hier heel tevreden mee.”