Merol, Arjen Lubach en winnaar Geert Meyfroidt.
Volledig scherm
Merol, Arjen Lubach en winnaar Geert Meyfroidt. © Play4

Arjen Lubach reageert op verlies in ‘De Slimste Mens’: “En nu weer naar de intensive care met al je kennis, mafkees”

TVDe Nederlander Arjen Lubach (42) vindt zijn verlies van donderdagavond in ‘De Slimste Mens’ niet erg. Over professor en intensivist Geert Meyfroidt (50), die de titel voor Lubachs neus wegkaapte, schreef Lubach op Instagram: “Geert is niet alleen bizar goed in dit spel, maar ook nog eens een heel leuke gast!”

39 reacties

 • michel schoep

  1 jaar geleden
  Ad rem, intelligent, aangenaam, zelfrelativerend, zeer vlug en leuk inspelend op de situaties, iedereen in zijn waarde laten. Topkerel die Arjen. Kende hem niet maar zal hem zeker volgen. In de jury volgend jaar? Of beter de opgebouwde mythe in stand houden?
 • Angele Vanparijs

  1 jaar geleden
  Arjen, heel aangename sympathieke man ! Hoop hem in de toekomst meer te zien op de Vlaamse zenders
 • Marc Van Nueten

  1 jaar geleden
  uitslag stond al lang vast in het draaiboek
 • Feline Noé

  1 jaar geleden
  Heb Arjen nog maar pas leren kennen en die is inderdaad heel kleurrijk, grappig, heel intelligent en zijn snelle hilarische reacties waren ook top. Die Eminem parodie liedje met een hamster dat hem bekend maakte is ook het kijken waard.
 • Danny Renard

  1 jaar geleden
  Mischien in de volgende slimste mens el kaoukibi eens vragen ? Zij is blijkbaar slimmer dan alle politiekers bij elkaar
 1. “Nooit verwacht dat mensen nog op mij zaten te wachten”: 20 jaar na laatste klus presenteert Ingeborg weer een programma
  PREMIUM
  TV

  “Nooit verwacht dat mensen nog op mij zaten te wachten”: 20 jaar na laatste klus presen­teert Ingeborg weer een programma

  She’s back. Twee decennia nadat ze in ‘De keuze van de kijker’ voor het laatst fungeerde als presentatrice, pakt Ingeborg de draad weer op. Samen met Nederlander Dennis van der Geest houdt ze de teugels op ‘Million Dollar Island’ - een extreme versie van ‘Expeditie Robinson’, zo u wil - stevig in handen. Wij spraken haar over de zware wedstrijd, haar aandeel op het eiland en of we nog meer Ingeborg op het scherm mogen verwachten. “Af en toe wilde ik hen helpen of moed inspreken, maar dat mocht niet.”
 2. Zeno uit ‘Bestemming X’ is zoon van overleden ‘Thuis’-acteur Donald Madder: “Ik wou mijn vader niet via tv leren kennen”
  PREMIUM
  TV

  Zeno uit ‘Bestemming X’ is zoon van overleden ‘Thuis’-ac­teur Donald Madder: “Ik wou mijn vader niet via tv leren kennen”

  “Ik heb nooit een papa gekend.” Zeno Madder (26) uit ‘Bestemming X’ moest op vijfjarige leeftijd afscheid nemen van zijn vader, Donald Madder, bekend om zijn rollen in ‘Thuis’ en ‘Wittekerke’. In ‘Dag Allemaal’ vertelt Zeno hoe het was om op te groeien zonder papa, en hoe hij zijn dood een plaats heeft kunnen geven. “Hoe goed m’n moeder en grootouders ook voor mij hebben gezorgd, als puber heb je behoefte aan een vaderfiguur.”