Arda Temptation
Volledig scherm
Arda Temptation © SBS

Arda over ‘slippertje’ in ‘Temptation Island’: “Ik heb een grote fout gemaakt”

TVIn de laatste aflevering van ‘Temptation Island’ maakte Arda geen al te beste indruk. Hij kroop in bed met verleidster Eline, maar wat zich onder de lakens afspeelt wordt pas vrijdagavond duidelijk. Toch haalt Arda op Instagram z’n gedrag al aan, en verontschuldigt zich bij zijn (ex-)vriendin Elke. “Ik heb een grote fout gemaakt op Temptation Island en heb er enorm veel spijt van.”

0 reacties

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Anna Monaco uit ‘The Voice’ zocht na de dood van haar tante toevlucht in haar geloof: “Twee keer per week naar de kerk”
  PREMIUM
  TV

  Anna Monaco uit ‘The Voice’ zocht na de dood van haar tante toevlucht in haar geloof: “Twee keer per week naar de kerk”

  Met een emotionele cover van ‘Don’t Worry About Me’ van Frances slaagde de 19-jarige Anna Monaco erin om alle vier de coaches van ‘The Voice’ te laten omdraaien. Het nummer heeft een speciale betekenis voor de jonge vrouw met Italiaanse roots, die haar geliefde tante verloor en daarop troost zocht in de kerk. “Ik haal heel veel kracht uit mijn geloof."
 1. Kussen op een eerste date: done or not done?
  Play

  Kussen op een eerste date: done or not done?

 2. Eva Daeleman in HLN TALKS: “Dit is niet de wereld waarin ik mijn kind wil laten opgroeien”
  Play

  Eva Daeleman in HLN TALKS: “Dit is niet de wereld waarin ik mijn kind wil laten opgroeien”