Anthony
Volledig scherm
PREMIUM
Anthony © VTM

Anthony uit ‘Boer Zkt. Vrouw’: “Ik had een vriendin, terwijl ik op tv het hart van een ander probeerde te veroveren”

TV“De chemie was er niet tussen ons. Tja, dan kan je niet verder, hé.” Boerin Veerle (29) kon haar tranen niet bedwingen, toen ze kandidaat Anthony (25) maandagavond naar huis stuurde. “Ik was de stilste van de groep. Ik voelde dat ik daarom minder kans maakte”, aldus Anthony. Al bleef hij niet bij de pakken neerzitten: intussen heeft hij een nieuwe vriendin. 

  1. Boer Frits uit ‘Boer Zkt. Vrouw’ maakte zwaar ongeval mee: “Mijn zenuwen waren geraakt, mijn spieren gescheurd, botten verbrijzeld”
    PREMIUM
    TV

    Boer Frits uit ‘Boer Zkt. Vrouw’ maakte zwaar ongeval mee: “Mijn zenuwen waren geraakt, mijn spieren gescheurd, botten verbrij­zeld”

    “Toen hij terugkwam van Vilvoorde op de dag dat ze de brieven hadden gelezen, straalde hij helemaal”. Aan het woord is Christiane (53), de mama van kippenboer Frits Stevens (23) uit ‘Boer zkt. Vrouw’. Zij werkt sinds het overlijden van haar man dag in dag uit samen met haar zoon. In een dubbelgesprek vertellen de twee over de ideale vrouw voor Frits, de spanningen in hun relatie na de dood van zijn vader en het zware ongeval dat hem overkwam. “Ik heb vijf maanden in het ziekenhuis gelegen.”