Melanie tussen haar man Frank en dochter Anouk. De opnames van de 'knock-outs', die vanavond worden uitgezonden, maakte ze nog mee.
Volledig scherm
PREMIUM
Melanie tussen haar man Frank en dochter Anouk. De opnames van de 'knock-outs', die vanavond worden uitgezonden, maakte ze nog mee.

Anouk uit ‘The Voice Kids’ verloor mama bij tragisch ongeval: "Voor mama wil ik m'n droom nu verwezenlijken"

TVOp 6 maart, exact drie weken geleden, liet de 43-jarige Melanie Taildeman het leven bij een tragisch ongeval met haar bromfiets. Net op die dag zong haar 14-jarige dochter Anouk zich naar een plaats in de 'knock-outs' van 'The Voice Kids'.

2 reacties

 • guido van der smissen

  3 jaar geleden
  Veel respect voor dit meisje en haar ganse familie, wens jullie veel sterkte toe en praat met elkaar, groei naar elkaar toe we hebben dit ook zo ervaren met een ander groot verlies dus wens ik jullie het beste toe, veel sterkte, en een goede gezondheid in d eze zware moeilijke tijden
 • Therese Van Moere

  3 jaar geleden
  Veel moed meisje
 1. BINNENKIJKEN. Op de set van hitserie ‘The White Lotus’: 900 euro per nacht voor mediterrane pracht en praal
  PREMIUM
  TV

  BINNENKIJ­KEN. Op de set van hitserie ‘The White Lotus’: 900 euro per nacht voor mediterra­ne pracht en praal

  De felgesmaakte tv-serie ‘The White Lotus’ is overal. Het eerste seizoen is te bekijken op Play4, het tweede op Streamz. De idyllische landschappen van Sicilië doen wegdromen, de pracht en praal van de luxueuze hotels doet watertanden. Benieuwd welke filmlocaties je zelf kan gaan bezoeken? We zetten het voor je op een rijtje. “De Hollywood-vibes waren én zijn hier nooit veraf.”