Anouk Matton & Dimitri Vegas
Volledig scherm
Anouk Matton & Dimitri Vegas © VTM

Anouk Matton zingt voor het eerst voor haar man Dimitri Vegas in ‘The Best Of’

TV‘The Best Of’ zette deze avond Dimitri Vegas & Like Mike in de bloemetjes met een top vijf van hun populairste songs volgens Vlaanderen. Daarin was een plekje weggelegd voor ‘Higher Place’, dat voor de gelegenheid gezongen werd door Dimitri’s vrouw Anouk Matton. “Ik heb eigenlijk nog nooit voor Dimi gezongen”, klonk het. “Ik ga kapot van de zenuwen.”

1 reactie

 • Franco Bolli

  2 maanden geleden
  Of Anouk goed kan zingen kan ik niet zeggen, ik ben een beetje toondoof. Wat me wel erg opvalt is dat deze twee mensen, Anouk en Dimi, oprecht van elkaar houden. En dat is wat telt in dit korte leven: oprechte liefde, steun, groei, een veilig gevoel. Verder zijn we allemaal verschillend, arm, rijk of ergens tussenin. Maar liefde is wat telt. Voor elkaar, voor anderen, voor je kinderen. Mooi om te zien.
 1. Stefaan Degand stuurt figuurlijk zijn kat naar ‘De Slimste Mens’ en Bart Cannaerts flatert
  Play
  TV
  26

  Stefaan Degand stuurt figuurlijk zijn kat naar ‘De Slimste Mens’ en Bart Cannaerts flatert

  Hij had er zich ongetwijfeld veel meer bij voorgesteld, maar een paar écht moeilijke vragen, wat tegenslag en harde concurrentie van de andere spelers hebben Open VLD-voorzitter al bij zijn eerste deelname genekt. Hij zou het, naar eigen zeggen, match per match bekijken, maar dat moest niet. Wegens in de finale naar huis gespeeld door die dekselse Anthony Nti. Lisbeth Imbo deed wat logisch was en leek: winnen. Hou haar volgende week best in de gaten...