Thomas Alliet (Omnia Agency )
Volledig scherm
PREMIUM
© Thomas Alliet (Omnia Agency )

Anouk Matton openhartig in ‘Chasing Beauty’: “Voor plastische chirurgie moet je sterk in je schoenen staan”

TV“Ja, ik gebruik af en toe botox, maar dat wil toch niet zeggen dat ik een plastieken pop ben?” Anouk Matton (29) maakt in de Streamz-docu ‘Chasing Beauty: Perfectie Te Koop?’ komaf met het stereotiepe beeld over plastische chirurgie. Ze vertelt welke ingrepen zij al liet uitvoeren en waarom, en waarschuwt dat het allemaal niet zo makkelijk is als het lijkt. “Als je jezelf slecht in je vel voelt, gaan nieuwe borsten daar niets aan veranderen.”

 1. Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd’ gaan naar de kapper op huwelijksreis: "Ik had zoveel pijn”
  Play
  TV

  Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd’ gaan naar de kapper op huwelijks­reis: "Ik had zoveel pijn”

  Wat is er leuker dan jezelf even te laten verwennen op huwelijksreis? Brecht De Geyter (27) en Dziubi Steenbergen (29) besluiten daarom even bij de barbier binnen te gaan. En dat wordt een ervaring die Brecht niet snel zal vergeten. Hun bezoek gaat gepaard met ongemakkelijke momenten, pijnkreetjes en de slappe lach. “Amai, dit is de eerste keer dat je eens twee seconden zwijgt”, grapt Dziubi.
 2. Gênant moment in ‘De allerslimste mens’: niemand weet iets over 'Memory', Erik Van Looys verfilming van 'De Zaak Alzheimer’
  Play
  TV

  Gênant moment in ‘De allerslim­ste mens’: niemand weet iets over 'Memory', Erik Van Looys verfilming van 'De Zaak Alzheimer’

  Pijnlijk moment in de vaak alles bepalende filmpjesronde van de ‘Allerslimste mens’. Geen enkele kandidaat kon iets zinnigs vertellen over ‘Memory’, de remake van ‘De Zaak Alzheimer’ en - naast ‘Loft’ - de meest succesvolle film van regisseur Erik Van Looy. De trefwoorden ‘Memory’, ‘De Zaak Alzheimer’, ‘Liam Neeson’, ‘Guy Pearce’ en ‘Martin Campbell’ deden geen enkel belletje rinkelen. Dat belletje had nieuwkomer Peter van de Veire overigens toch niet kunnen redden. Hij was geen partij voor het duo Cannaerts-Van Impe.