'Afscheid'
Volledig scherm
'Afscheid' © Eén

Annick in 'Afscheid': "Ik heb mijn begrafenis zelf geregeld"

TVMorgenavond staat de derde aflevering van 'Afscheid' op het programma. Annick, Suzy, Gaston, Karine en Theo vertellen aan Karine Claassen hoe ze afscheid nemen van het leven. Suzy wil zoveel mogelijk tijd doorbrengen met haar familie. Annick kiest de muziek voor haar eigen begrafenis. Op één dag tijd schreef ze haar volledig misboekje.

1 reactie

 • Shakira moessa

  3 jaar geleden
  Straffe madam !!
 1. Willy Sommers en dochter Annemie zorgen voor hét moment van 'Liefde Voor Muziek' met ontroerend duet
  Play
  TV
  17

  Willy Sommers en dochter Annemie zorgen voor hét moment van 'Liefde Voor Muziek' met ontroerend duet

  Fans van ‘Liefde Voor Muziek’ kregen gisteren een bijzondere aflevering voorgeschoteld. Willy Sommers (68) heeft namelijk voor de allereerste keer een duet gezongen met zijn dochter Annemie (39). Samen brachten ze ‘Nog zoveel mooier’, een Nederlandstalige versie van ‘All I want’ van Emma Bale. In een dubbelinterview met Dag Allemaal vertelden de twee wat meer over het emotionele moment. “Ik had op het einde van ons nummer al even naar de collega’s gekeken, maar ik heb met­een weer weggekeken toen ik zag dat er tranen waren”, aldus Willy.
 2. Ontdek de eerste beelden van ‘Huis Gemaakt’: koppel Harry en Jerina zijn meteen compleet ondersteboven
  TV

  Ontdek de eerste beelden van ‘Huis Gemaakt’: koppel Harry en Jerina zijn meteen compleet onderstebo­ven

  Klamme handjes bij de negen koppels die vanaf woensdag strijden om hun woning in ‘Huis Gemaakt’. Drie leegstaande panden worden van kelder tot zolder verbouwd. In Kortrijk stappen Femke en Tobias, Thibaut en Charlotte en Harry en Jerina binnen in een vervallen burgerwoning uit de periode na de Tweede Wereldoorlog. Harry en Jerina zijn meteen gecharmeerd door het pand. “F*ck, hoe biejstig vent! Dat is hier een klein paleisje”, aldus Harry. “Jullie zijn wel snel tevreden hé, want ik zie vooral veel werk”, valt Dina Tersago op. Het enthousiasme van de koppels wordt ook meteen getemperd als blijkt dat één van hen ‘Huis Gemaakt’ zal moeten verlaten, nog voor de eerste muur is gesloopt…
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"