Volledig scherm
PREMIUM
© © VRT

Annemie Struyf zoekt Vlamingen op in ‘Het Hoge Noorden’: "Voor één van de koppels liep het niet goed af"

TVZe bezocht al uitgevlogen Vlamingen in Spanje en Frankrijk, maar voor haar nieuwe reeks trekt Annemie Struyf (59) naar landgenoten in het ijzige Noorwegen. Een prachtige plek, maar een verhuis is voor de koppels ook een stevige relatietest, die kan veranderen in een nachtmerrie. "Het was bij momenten moeilijk om er als journalist tussen te lopen."

1 reactie

 • marc BRISSINCK MINAH

  3 weken geleden
  Ja, dat is een stap in de afgrond voor de ene lukt dat voor de andere niet toch chapeau dat ze het probeerden dat is al de helft van het werk. En voor Annemie ook proficiaat na 40 jaar is dat een serieuze klop maar met dat je werk hebt dat je graag doet (denk ik toch) helpt het toch om je te herpakken. Nog veel geluk in de toekomst en geniet van alles wat je doet. Groetjes
 1. De gezonde gewoontes van Annemie Struyf: “Buiten slapen was voor mij een eyeopener”
  PREMIUM
  Goed Gevoel

  De gezonde gewoontes van Annemie Struyf: “Buiten slapen was voor mij een eyeopener”

  In haar nieuw boek Durf dromen deelt Annemie Struyf (59) de lessen die ze de voorbije jaren leerde in haar persoonlijke en professionele leven. Zo wil ze anderen inspireren om ook hun grote en kleine dromen waar te maken. Bij wijze van voorproefje vertelt de journaliste en tv-maker welke lessen ze leerde op het vlak van gezondheid. “Alles wat in een dag gebeurt, maalt ’s nachts door mijn hoofd. Als ik buiten slaap, heb ik daar geen last van.”
 2. ‘O Julissi’-zangeres Soetkin woont nu in Noorwegen: “Niet evident als alleenstaande vrouw met een kindje”
  Showbizz

  ‘O Julissi’-zangeres Soetkin woont nu in Noorwegen: “Niet evident als alleen­staan­de vrouw met een kindje”

  De naam Soetkin Baptist (35) doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar de song ‘O julissi na jalini’ kan je wellicht wel nog meezingen. In 2008 nam Soetkin, toen nog lid van de groep Ishtar, met dat nummer deel aan het Eurovisiesongfestival. Binnenkort maakt de zangeres haar comeback op tv, want ze is één van de gezichten van ‘Het Hoge Noorden’, het nieuwe één-programma van Annemie Struyf (59).
 3. Delicate verhaallijn sluipt ‘Thuis’ binnen: Bob getroffen door kanker
  Play
  showbizz

  Delicate verhaal­lijn sluipt ‘Thuis’ binnen: Bob getroffen door kanker

  Extreme emoties deze week in ‘Thuis’. Twee dagen geleden verbaasde Christine (Daphne Paelinck) de kijker nog met het heuglijke nieuws dat ze zwanger is. Vrijdag was het de beurt aan haar ex-echtgenoot Bob (Christophe Haddad) om te verrassen. Die is de wanhoop nabij, nu hij ontdekt heeft dat hij lymfeklierkanker heeft. De kijker mag zich de komende maanden verwachten aan pakkende televisie, want zijn ingrijpende behandeling zal in beeld komen.
 1. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'

 2. Winkeliers achtervolgen dief en vangen hem voor politie
  Play
  Op Interventie

  Winkeliers achtervol­gen dief en vangen hem voor politie