Annemie Struyf in Story
Volledig scherm
PREMIUM
Annemie Struyf in Story © Kristof Ghyselinck

Annemie Struyf: "Ik heb zelf vijf kinderen, ik heb het recht niet om iemands kinderwens in vraag te stellen”

ShowbizzAnnemie Struyf (60) is terug met een spraakmakende docureeks op Eén, over draagmoederschap. “De eerste vraag die ik had – en ik denk veel mensen: hoe kan je nu het kind dat uit je eigen lichaam komt, afgeven?”, zegt ze in een openhartig gesprek over haar programma, haar leven als grootmoeder en de noodzaak van een bloedband. “Met Hope heb ik geen biologische band, maar ze voelt exáct hetzelfde aan als de vier andere.”

18 reacties

 • Kris Moernaut

  1 jaar geleden
  Een kinderwens van een ouder is geen levensdroom van een kind (citaat cellbuilding km) kun je kinderen opzadelen met een leven waar je in conflict komt met al het lijden voor een paar gelukkige momenten, want hoe je het draait of keert als ouder doe je het vooral in de eerste plaats voor je eigen geluk
 • San Pauwels

  1 jaar geleden
  Een groot gezin is niet meer van deze tijd. Vlaanderen kampt met een overbevolking, maar dat is een politiek taboe. Eigenlijk zou men een milieutaks mogen invoeren vanaf het tweede kind.
 • Tom Geybels

  1 jaar geleden
  1 of 2, genoeg. 5 is er over.
 • Marc Geerts

  1 jaar geleden
  Goed gezegd Meghan. De nagel op de kop.
 • Ibn Marouf

  1 jaar geleden
  En zelfs zonder kinderen heb je dat recht niet, MAAR je hebt het volste recht om er niet mee in te stemmen dat belastinggeld aan die wens verkwist wordt! Kinderen zijn niet noodzakelijk om in leven te blijven!