Voormalige deelnemers aan 'De Mol': Bas, Annelies en Pieter
Volledig scherm
PREMIUM
Voormalige deelnemers aan 'De Mol': Bas, Annelies en Pieter © SBS/Photo News

Annelotte, Lennart of Sven? Ex-finalisten en voormalige mollen vertellen wie volgens hen de snoodaard is

TVWordt het Lennart, Sven of toch de fanatieke Annelotte? Nu hun hoofdverdachte Philip net voor de eindmeet z’n biezen moest pakken, liggen alle kaarten opnieuw open. Wie is de mol en wie gaat met de historisch lage prijzenpot lopen? Ook de ex-finalisten en oud-mollen zijn er nog niet uit. Wij polsten bij zeven voormalige deelnemers naar hun hoofdverdachte in aanloop naar de ongetwijfeld zenuwslopende finale vanavond.

6 reacties

 • hans wuyts

  1 maand geleden
  Lennart is de mol want hij knikt terwijl hij ontkent dat hij de mol is
 • myriam aerts

  1 maand geleden
  Sven is de Mol . Volgens mij
 • Hans De Wit

  1 maand geleden
  Gilles De Coster (en de productie) is de mol. Zij sturen het spel op die manier dat er steeds geld uit de pot verdwijnt.
 • Nadine Schram

  1 maand geleden
  Als Sven de mol is dan is het de slechtste mol ooit... het was tussen Philip en Sven precies een wedstrijd ‘om ter meeste molacties ‘ Heb daarom die 2 van m’n lijst geschrapt
 • Ludo Segers

  1 maand geleden
  Er is geen mol
 1. Kankerpatiënte krijgt staande ovatie én golden buzzer in ‘America’s Got Talent’: “2% overlevingskans. Maar dat is beter dan 0%”
  Play
  TV
  8

  Kankerpa­tiën­te krijgt staande ovatie én golden buzzer in ‘America’s Got Talent’: “2% overle­vings­kans. Beter dan 0%”

  De 30-jarige zangeres Jane, die op het podium staat als Nightbirde, kreeg deze week een golden buzzer in ‘America’s Got Talent’. De vrouw strijdt al enkele jaren tegen kanker en heeft een overlevingskans van amper twee procent, maar dat houdt haar niet tegen om positief in het leven te staan. “Ik ben zoveel meer dan alle slechte dingen die me zijn overkomen”, vertelt ze aan de jury.
 2. Een moordzaak oplossen of bendeoorlog voorkomen? Dit zijn onze favoriete politieseries

  Een moordzaak oplossen of bendeoor­log voorkomen? Dit zijn onze favoriete politiese­ries

  Nu het doek is gevallen over het schitterende ‘Mare of Easttown’ bedient Streamz fans van politieseries nu op hun wenken met deel twee van het derde seizoen van ‘The Rookie’ (9/6), en ‘Law & Order: Organized Crime’ (24/6) later deze maand. Reden genoeg om onze kijkgids aan te vullen met enkele kleppers uit het genre. Denk maar aan de duikbootmoord van ‘The Investigation’ (VRT NU), corruptie in ‘Line of Duty’ (Prime Video/Hulu) en de onderwereld van ‘Giri/Haji’ (Netflix).