Anne-Sophie De Bock (34) en Mira Ghyllebert (31) uit Overmere en Oostende
Volledig scherm
PREMIUM
Anne-Sophie De Bock (34) en Mira Ghyllebert (31) uit Overmere en Oostende © VTM

Anne-Sophie en Mira uit ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’: “Als je niet op anderen kan rekenen, is het onhaalbaar”

TV“Sergio Herman die je een tien op tien geeft, dat gebeurt maar once in a lifetime, hé.” Anne-Sophie De Bock (35) en Mira Ghyllebert (32) uit ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ mochten in een goede positie aan de finale beginnen, maar toch worden ook zij momenteel stevig op de proef gesteld door stress en slaapgebrek. Al maakt dat hen niet bang. “Of we nu winnen of verliezen, we doen dit samen. Er wordt nadien in geen geval met de vinger gewezen.”

 1. Ayse en Lorenzo combineren ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ met een vaste job: “We kunnen de uren slaap per week op twee handen tellen”
  PREMIUM
  TV

  Ayse en Lorenzo combineren ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ met een vaste job: “We kunnen de uren slaap per week op twee handen tellen”

  “Fysiek is het veel zwaarder dan gedacht, de stress is heel uitputtend.” Vanaf deze week kan je in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ Ayse Korkmaz (30) en Lorenzo Blom (30) uit Moerbeke-Waas opnieuw zien strijden voor de eindoverwinning, en dat doen ze op een beperkt aantal uren slaap. Maar hoe leerden ze elkaar eigenlijk kennen? Hoe zit dat met hun uitgestelde huwelijk? En wat gaan ze met dat prijzengeld doen, als ze winnen?
 2. Dit duo moet ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ als eerste verlaten
  TV

  Dit duo moet ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ als eerste verlaten

  De kogel is door de kerk: vriendinnen Mira en Anne-Sophie moeten ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ verlaten. Donderdagavond besloten Piet Huysentruyt, Sofie Dumont, Loïc Van Impe en Anne-Sophie Breysem unaniem dat hun restaurant Vuur in Aalst als eerste de deuren moet sluiten. Sofie Dumont had plus- en minpunten over het voorgerecht en Piet Huysentruyt vond de zeebaars perfect gebakken, maar de jus was “precies garnalenwater.”