Ann Pira met haar dochter Viktor Bruynseels.
Volledig scherm
Ann Pira met haar dochter Viktor Bruynseels. © Dieter Bacquaert

Ann Pira: “Als ik weer eens twijfel, hakt mijn dochter de knoop voor mij door”

TVDat ‘Thuis’-actrice Ann Pira (54) en Viktor (23) moeder en dochter zijn, valt fysiek niet te ontkennen. Ze zijn er ook allebei op gebrand hun doelen te bereiken: de finale van ‘Dancing with the Stars’ voor Ann, een toffe job in de architectuur voor de pas afgestudeerde Viktor.

  1. VRT-personeel verwerpt frauduleuze praktijken: “En dit terwijl interne medewerkers jarenlang telkens nieuwe besparingen opgelegd kregen”

    VRT-personeel verwerpt frauduleu­ze praktijken: “En dit terwijl interne medewer­kers jarenlang telkens nieuwe besparin­gen opgelegd kregen”

    Het personeelsfront van de VRT reageert donderdag woedend op de recente onthullingen over de openbare omroep. De VRT maakte vorige week bekend dat een rapport van Audit Vlaanderen over mogelijke onregelmatigheden in het toenmalige directiecollege pijnpunten heeft blootgelegd in de werking van enkele afdelingen. Het citeert voorbeelden waarin de voorbije jaren procedures en regels zijn omzeild of niet gerespecteerd. Het personeel verwerpt stellig de frauduleuze praktijken aan de Reyerslaan en vraagt juridische stappen tegen de verantwoordelijken.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement