Boer David en Angelique
Volledig scherm
Boer David en Angelique © VTM

Angelique werd als eerste naar huis gestuurd door boer David: “Hij zoekt een moedertype, en ik was de enige zonder kinderen...”

TVZij moest als eerste en enige haar koffers pakken op de boerderij van David (36). En volgens Angelique (29) uit ‘Boer Zkt. Vrouw’ had dat weinig met haar ingesteldheid te maken. De perenboer ziet dat echter anders.

 1. Ondanks ‘favorietje’ Hanne: An-Sofie uit ‘Boer zkt Vrouw’ blijft voor Frits strijden
  PREMIUM
  TV

  Ondanks ‘favorietje’ Hanne: An-Sofie uit ‘Boer zkt Vrouw’ blijft voor Frits strijden

  Dat boer Frits (23) al vanaf het prille begin een boon heeft voor Hanne is géén geheim. Hij noemde haar zelfs zijn favorietje. Maar nadat de kippenkweker Lise naar huis stuurde, klikt het ook steeds beter met An-Sofie (23). “Ik had me evengoed het derde wiel aan de wagen kunnen voelen, maar Frits gaf me oprechte aandacht”, zegt An-Sofie uit ‘Boer zkt Vrouw’ nu in TV Familie. “En ja, ik wil voor hem strijden. Tot het bittere einde. Misschien kan het tij nog keren, hé!”
 2. Hanne is het favorietje van boer Frits in ‘Boer Zkt Vrouw’, maar... “Echte verliefdheid duurt even bij mij”
  PREMIUM
  TV

  Hanne is het favorietje van boer Frits in ‘Boer Zkt Vrouw’, maar... “Echte verliefd­heid duurt even bij mij”

  “Ik kan geen Frans, maar een coup de foudre blijkbaar?” Dat vroeg boer Frits Stevens (23) zich luidop af na het zien van de videoboodschap van Hanne Zoomers (24) uit Wellen. Hij leek al meteen tot over z’n oren verliefd en die gevoelens lijken nog niet verdwenen. “Jij bent m’n favorietje”, zei Frits glunderend in de vorige aflevering van ‘Boer zkt Vrouw’. Hanne zelf reageert wat nuchterder. “Ik had er een dubbel gevoel bij”, vertelt ze in een gesprek. Ze komt dan ook net uit een relatie...