Vanavond gaat Peelman naar Barcelona.
Volledig scherm
Vanavond gaat Peelman naar Barcelona. © VTM

Andy Peelman vertrekt vanavond voor de laatste keer op patrouille: "Mee met de politie van New York, da's mijn grote droom"

TVNogal wat mensen fronsten hun wenkbrauwen toen VTM aankondigde dat ze Andy Peelman (36) op patrouille stuurden met buitenlandse politie-eenheden. 'De Buurtpolitie' in het echt, klonk het lacherig. Maar Peelman scoorde een fijn programma en véél kijkers. "Een persoonlijke overwinning op de critici."

5 reacties

 • ringo van der pulst

  3 jaar geleden
  Ga dan ook eens mee met de alaska state troopers andy.Dat en nypd en je hebt weer al twee afleveringen.En hoe doen ze het in scandinavie en hoger?
 • David Vlaeminck

  3 jaar geleden
  Leuk gemaakt programma en een spontane toffe gast die Andy! Hopelijk komt er nog een vervolg!
 • Peter De Decker

  3 jaar geleden
  Ik ben helemaal geen fan van Andy, is er een beetje over. Maar dit programma was wel een kleine verassing. Indien hij normaal zou doen, zou het een goede programmamaker zijn.
 • Danny Van de Vondel

  3 jaar geleden
  Ik was fan van het programma maar niet van Andy. Hij heeft te weinig sérieux en inhoud om dit programma te dragen daarom heb ik afgehaakt.
 • christianne bruyland

  3 jaar geleden
  Ik ben fan, u bent meerdere talen machtig, u stelde hiermee mensen gerust, behandelt ze ook met respect, dat maakt veel verschil. Wat mij betreft, deze serie mag een vervolg krijgen.
 1. REALITYCHECK. Afgang voor ‘Ex on the Beach: Double Dutch’-deelnemer Dusty en ‘Jonge Wolven’-gezicht Jill Cnudde zet belangrijke stap
  TV

  REALITY­CHECK. Afgang voor ‘Ex on the Beach: Double Dut­ch’-deelnemer Dusty en ‘Jonge Wol­ven’-ge­zicht Jill Cnudde zet belangrij­ke stap

  ‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.