Vanavond gaat Peelman naar Barcelona.
Volledig scherm
Vanavond gaat Peelman naar Barcelona. © VTM

Andy Peelman vertrekt vanavond voor de laatste keer op patrouille: "Mee met de politie van New York, da's mijn grote droom"

TVNogal wat mensen fronsten hun wenkbrauwen toen VTM aankondigde dat ze Andy Peelman (36) op patrouille stuurden met buitenlandse politie-eenheden. 'De Buurtpolitie' in het echt, klonk het lacherig. Maar Peelman scoorde een fijn programma en véél kijkers. "Een persoonlijke overwinning op de critici."

5 reacties

 • ringo van der pulst

  3 jaar geleden
  Ga dan ook eens mee met de alaska state troopers andy.Dat en nypd en je hebt weer al twee afleveringen.En hoe doen ze het in scandinavie en hoger?
 • David Vlaeminck

  3 jaar geleden
  Leuk gemaakt programma en een spontane toffe gast die Andy! Hopelijk komt er nog een vervolg!
 • Peter De Decker

  3 jaar geleden
  Ik ben helemaal geen fan van Andy, is er een beetje over. Maar dit programma was wel een kleine verassing. Indien hij normaal zou doen, zou het een goede programmamaker zijn.
 • daniel van de vondel

  3 jaar geleden
  Ik was fan van het programma maar niet van Andy. Hij heeft te weinig sérieux en inhoud om dit programma te dragen daarom heb ik afgehaakt.
 • christianne bruyland

  3 jaar geleden
  Ik ben fan, u bent meerdere talen machtig, u stelde hiermee mensen gerust, behandelt ze ook met respect, dat maakt veel verschil. Wat mij betreft, deze serie mag een vervolg krijgen.
 1. Gênant moment in ‘De allerslimste mens’: niemand weet iets over 'Memory', Erik Van Looys verfilming van 'De Zaak Alzheimer’
  Play
  TV

  Gênant moment in ‘De allerslim­ste mens’: niemand weet iets over 'Memory', Erik Van Looys verfilming van 'De Zaak Alzheimer’

  Pijnlijk moment in de vaak alles bepalende filmpjesronde van de ‘Allerslimste mens’. Geen enkele kandidaat kon iets zinnigs vertellen over ‘Memory’, de remake van ‘De Zaak Alzheimer’ en - naast ‘Loft’ - de meest succesvolle film van regisseur Erik Van Looy. De trefwoorden ‘Memory’, ‘De Zaak Alzheimer’, ‘Liam Neeson’, ‘Guy Pearce’ en ‘Martin Campbell’ deden geen enkel belletje rinkelen. Dat belletje had nieuwkomer Peter van de Veire overigens toch niet kunnen redden. Hij was geen partij voor het duo Cannaerts-Van Impe.
 2. ANALYSE. Slechte kijkcijfers? We keken in september meer tv dan vorig jaar (al zitten er ook een paar flops bij)
  TV
  9

  ANALYSE. Slechte kijkcij­fers? We keken in september meer tv dan vorig jaar (al zitten er ook een paar flops bij)

  Geen grote winnaars, geen grote verliezers na één maand tv-offensief. En dus is men tevreden bij de drie grote Vlaamse zendergroepen. Begin september leken de kijkcijfers nog te kelderen, maar het tegendeel is waar. We keken zelfs méér dan een jaar geleden, alleen doen we dat meer dan ooit uitgesteld of via de streamingsplatformen. Al krijgen niet alle programma’s een goed rapport.