Een fragment uit 'Ze Zeggen Dat' met Nico Cool en Andy Peelman.
Volledig scherm
Een fragment uit 'Ze Zeggen Dat' met Nico Cool en Andy Peelman. © VTM

Andy Peelman test tweedehandscomputers in ‘Ze Zeggen Dat’: “We vonden zelfs naaktfoto’s en een testament van de vorige eigenaar”

Wil jij jouw laptop of pc doorverkopen? Zorg er dan voor dat alle bestanden goed gewist zijn. Want daar springen veel mensen onzorgvuldig mee om. Dat blijkt uit een test van het VTM-programma ‘Ze Zeggen Dat’. Andy Peelman testte er samen met cyberveiligheidexpert Nico Cool enkele tweedehandscomputers en de resultaten waren verrassend. 

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.