VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Andy Peelman stapt op eigen vraag uit 'De Buurtpolitie’: “Ik krijg nogal wat te horen tijdens het uitgaan”

TVAndy Peelman (38) zegt 'De Buurtpolitie' adieu. Zeven jaar en bijna achthonderd afleveringen was de acteur hét gezicht van de populaire tv-reeks, maar het komende seizoen wordt zijn laatste. Hij vertelt waarom hij zelf aanstuurde op een vertrek, en waarom hij ook in het echte leven geen agent meer wil zijn: “De politie is de dweil van de samenleving geworden.”

50 reacties

 • gaston bergmans

  1 jaar geleden
  ik vond merlina spannender commisaris stapel dat was nog eens een politieman
 • Nancy Haemhouts

  1 jaar geleden
  Zalige gast. Zoek u geluk ergen anders man. Ge zijt topper. ❤️
 • J. VAN SCHUERBEECK

  1 jaar geleden
  Dit is echt een programma voor kinderen. Als de mensen dan twijfelen of hij al dan niet acteertalent heeft moet hij niet verbaasd zijn.
 • Dirk Michiels

  1 jaar geleden
  Spijtig dit te horen, mensen kunnen andere mensen kapotmaken met woorden, soms nog erger dan fysiek aanvallen, de buurtpolitie is juist een belangrijk programma waar aan de jeugd wordt getoond dat men altijd op de politie kan rekenen en dat deze de maatschappij onder controle houden. Was er geen politie dan was er ook geen samenleving, mensen maken fouten wat normaal is en zij zijn er om daarop toe te zien. De Far West is dat dan beter ?
 • Jacques Blanckaert

  1 jaar geleden
  Programma's als " De buurtpolitie" waar jaren aan een stuk eigenlijk de gek met de politie wordt gehouden, dragen ertoe bij dat er minder respect is voor de politiemensen.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Na vijf weken zijn ‘Temptation Island’-ster Megan en haar Dennis al verloofd: “Ik heb haar een en ander uitgelegd qua boekhouding”
  PREMIUM
  BV

  Na vijf weken zijn ‘Temptation Is­land’-ster Megan en haar Dennis al verloofd: “Ik heb haar een en ander uitgelegd qua boekhou­ding”

  Ze verraste iedereen. Eerst met haar (vermeende) belastingontduiking, vervolgens met haar nieuwe vriend en - amper vijf weken later - met haar verloving. Het leven van ‘Temptation Island’-deelneemster Megan Desaever zit op kruissnelheid, met dank aan haar Nederlandse lover Dennis Roos. Waarom het zo hard gaat tussen beiden, hoe ze elkaar vonden en vooral: waarom Megan na een blitzromance instemde met een huwelijk, wordt nu duidelijk. Het verhaal van liefde met een grote L, een aanzoek in Dubai én een potentieel financieel masterplan. “Onze ouders waren een beetje in shock.”