VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Andy Peelman stapt op eigen vraag uit 'De Buurtpolitie’: “Ik krijg nogal wat te horen tijdens het uitgaan”

TVAndy Peelman (38) zegt 'De Buurtpolitie' adieu. Zeven jaar en bijna achthonderd afleveringen was de acteur hét gezicht van de populaire tv-reeks, maar het komende seizoen wordt zijn laatste. Hij vertelt waarom hij zelf aanstuurde op een vertrek, en waarom hij ook in het echte leven geen agent meer wil zijn: “De politie is de dweil van de samenleving geworden.”

50 reacties

 • gaston bergmans

  1 maand geleden
  ik vond merlina spannender commisaris stapel dat was nog eens een politieman
 • nancy Haemhouts

  1 maand geleden
  Zalige gast. Zoek u geluk ergen anders man. Ge zijt topper. ❤️
 • Jozef Van Schuerbeeck

  1 maand geleden
  Dit is echt een programma voor kinderen. Als de mensen dan twijfelen of hij al dan niet acteertalent heeft moet hij niet verbaasd zijn.
 • Dirk Michiels

  1 maand geleden
  Spijtig dit te horen, mensen kunnen andere mensen kapotmaken met woorden, soms nog erger dan fysiek aanvallen, de buurtpolitie is juist een belangrijk programma waar aan de jeugd wordt getoond dat men altijd op de politie kan rekenen en dat deze de maatschappij onder controle houden. Was er geen politie dan was er ook geen samenleving, mensen maken fouten wat normaal is en zij zijn er om daarop toe te zien. De Far West is dat dan beter ?
 • Jacques Blanckaert

  1 maand geleden
  Programma's als " De buurtpolitie" waar jaren aan een stuk eigenlijk de gek met de politie wordt gehouden, dragen ertoe bij dat er minder respect is voor de politiemensen.
 1. “The Masked Singer” is terug: bekijk hier de vijf hoogtepunten uit de eerste aflevering
  Play

  “The Masked Singer” is terug: bekijk hier de vijf hoogtepun­ten uit de eerste aflevering

  Het tweede seizoen van The Masked Singer is van start gegaan. In totaal strijden acht figuren om in de wedstrijd te blijven en vooral niet ontmaskerd te worden. Onder meer Papegaai, Ridder en Edelhert gaven een eerste optreden en ook drie tips om de jury op het juiste - of net het slechte - spoor te zetten. Opvallend is ook dat er voor het eerst een duo meedoet aan het programma: de Robots. Roos moest als eerste de wedstrijd verlaten en het was al meteen een grote verrassing: niemand minder dan toptennisspeelster Yanina Wickmayer zat in het pak. Dit zijn de vijf hoogtepunten uit de eerste aflevering van The Masked Singer.
 2. Andy Peelman neemt op dramatische manier afscheid van ‘De Buurtpolitie’: Koen Baetens sterft tijdens heldendaad
  Play
  TV
  20

  Andy Peelman neemt op dramati­sche manier afscheid van ‘De Buurtpoli­tie’: Koen Baetens sterft tijdens heldendaad

  Andy Peelman (38) heeft officieel afscheid genomen van ‘Echte Verhalen: De Buurtpolitie’. Koen Baetens, zijn personage, is op heldhaftige wijze om het leven gekomen. Hij was sinds 2014 één van de gezichten van het bekendste politiekorps van het land. “Ik wilde nog één laatste keer terugkomen”, aldus Peelman, die al een tijdje uit het programma wilde stappen. “Maar dan moest ik wel sterven, dat was de voorwaarde.”