Jamai Loman (links) zal samen met Andy Peelman de VTM-hit 'LEGO Masters' presenteren.
Volledig scherm
Jamai Loman (links) zal samen met Andy Peelman de VTM-hit 'LEGO Masters' presenteren. © ANP, DPG

Andy Peelman krijgt nieuwe co-host in ‘LEGO Masters’

De Nederlandse presentator Ruben Nicolai keert niet terug in het nieuwe seizoen van de VTM-hit ‘LEGO Masters’. Hij wordt vervangen door zijn landgenoot Jamai Loman. Die zal samen met Andy Peelman het programma leiden. “Een hele eer”, zo zei Loman zondag in het Nederlandse showbizzprogramma ‘RTL Boulevard’.

 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. James Cook(ie) over nieuw tv-programma ‘Extreme MakeOver’: “Schrijnend hoeveel Vlamingen zich niet thuis voelen in eigen huis”
  Play
  Showbits
  11

  James Cook(ie) verrast Vlamingen met droomhuis: “Schrijnend hoeveel mensen zich niet thuis voelen in eigen huis”

  Na Gert Verhulst met z’n dagelijkse talkshow, is ook zijn maatje James Cooke terug op Play4. Hij presenteert vanaf deze week ‘Extreme MakeOver Vlaanderen’, een echt feelgoodprogramma, waarin acht gezinnen hun droomhuis realiseren dankzij de hulp van vrienden en familie. Bereid je al maar voor op een lach en een traan, een kolfje naar de hand van James Cooke. Jarne wil vooral weten of de wegen met Gert nu definitief scheiden of niet? Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 1. 'Billie vs Benjamin' nu ook op VTM: "We hadden meteen al pittige seksscènes”
  Play
  Showbits
  1

  'Billie vs Benjamin' nu ook op VTM: "We hadden meteen al pittige seksscènes”

  Topfictie op vrijdagavond op VTM. Dat is nieuw, maar na de start van ‘The Voice van Vlaanderen’ kan je inderdaad kijken naar de eerste aflevering van ‘Billie vs Benjamin’. De serie die draait rond een ‘rechtse zak’ en ‘linkse trut’ was eerder al een groot succes op Streamz, maar wordt nu ook uitgerold op VTM. De serie is vorig jaar al uitgeroepen tot beste televisieserie van het International TV Series Festival in Berlijn. Showbits spreekt met de hoofdrolspelers Ward Kerremans en Charlotte Timmers, onder meer over de pittige seksscènes.
 2. Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd’ gaan naar de kapper op huwelijksreis: "Ik had zoveel pijn”
  Play
  TV

  Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd’ gaan naar de kapper op huwelijks­reis: "Ik had zoveel pijn”

  Wat is er leuker dan jezelf even te laten verwennen op huwelijksreis? Brecht De Geyter (27) en Dziubi Steenbergen (29) besluiten daarom even bij de barbier binnen te gaan. En dat wordt een ervaring die Brecht niet snel zal vergeten. Hun bezoek gaat gepaard met ongemakkelijke momenten, pijnkreetjes en de slappe lach. “Amai, dit is de eerste keer dat je eens twee seconden zwijgt”, grapt Dziubi.
 3. Productie maakt het Bart Cannaerts aartsmoeilijk, maar maakt dat ook een verschil in ‘De Allerslimste Mens’?
  Play
  TV
  4

  Productie maakt het Bart Cannaerts aartsmoei­lijk, maar maakt dat ook een verschil in ‘De Allerslim­ste Mens’?

  Hij blijft winnen. Of overleven. Al maakten de programmamakers het hem dit keer wel écht héél erg moeilijk. Een fotoronde over alle mogelijke bonensoorten en een filmpje over de Netflixreeks ‘Jeen Yuhs’. Wij wisten er niks van, u mogelijk ook niet. Geen rechtstreekse overwinning dus voor Bart Cannaerts. Maar in een onwaarschijnlijke finale redde Bart - alweer - zijn vel.