Kelly en Andrei
Volledig scherm
Kelly en Andrei © VIER

Andrei imiteert Sam Gooris en opnieuw verlaat een vrouw ‘Dancing With The Stars’: de hoogte- en dieptepunten uit de wedstrijd

TVDe vierde liveshow van ‘Dancing With The Stars’ stond in het teken van een ‘trip down memory lane’. Nostalgie troef dus in deze aflevering. En dat leverde erg verschillende resultaten op. Kelly Pfaff scoorde opnieuw een topscore, Viktor en Christoff bungelden wederom onderaan het klassement, maar het was Evy Gruyaert die uiteindelijk de wedstrijd moest verlaten. 

15 reacties

 • Nathalie CAES

  1 jaar geleden
  1x raden wie dat spel daar wint
 • CAROLINE PINTELON

  1 jaar geleden
  volledig akkoord met vele meningen van vorige reacties, de stijve harken blijven in de running en de echte dansers vliegen eruit, spijtig.en inderdaad kijkers niet laten meestemmen die stemmen enkel op hun idool en niet op de dans capaciteiten van andere.programma komt niet meer geloofwaardig over, bende amateurs. en ook Kat Kerhofs had zeker moeten winnen vorige editie, maar ja als je vriendje bent van Gertje gaan vele deurtjes open zo te zien, zou daar nu geld mee gemoeid zijn? Caroline Pint
 • DANNY WITTEVRONGEL

  1 jaar geleden
  Dansen ? Wat dansen ? Een hoop show verkopen , dat is zeker !
 • Stefan Nimmegeers

  1 jaar geleden
  Als dit geen opgezet spel is dan weet ik het niet meer. Het is zo dat de populariteit van de deelnemers meer telt dan de dansmogelijkheden. Hier houdt het op voor mij. Elk jaar begin je naar zo een komedie te kijken en telkens kom je bedrogen uit.
 • Chantal Claes

  1 jaar geleden
  Hoe geloofwaardig is dergelijk programma nog als een stijve hark als Viktor erin blijft en een goede danseres als An Pira sneuvelt.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. TikTokker ontdekt ‘tic’ van Rachel Green in ‘Friends’ en het internet ontploft
  TV

  TikTokker ontdekt ‘tic’ van Rachel Green in ‘Friends’ en het internet ontploft

  Ben je een grote ‘Friends’-addict en heb je alle 236 afleveringen wel 10 keer bekeken? Dan raden we je aan om niet verder te lezen, want dit artikel zou je hele ‘Friends’-beleving weleens voorgoed kunnen veranderen. Een TikTokker ontdekte namelijk dat het personage Rachel (gespeeld door Jennifer Aniston) een opvallende tic heeft. Hij maakte er een compilatie van en we kunnen bevestigen: eens je het gehoord hebt, is het onmogelijk het niet meer te horen.
 1. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?

 2. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen