André Hazes
Volledig scherm
PREMIUM
André Hazes © VRT

André Hazes openhartig in ‘Het Huis’: “Ik krijg buikpijn als ik weer aan mijn jeugd denk”

TVHij is voor elke doorsnee Vlaming de man van ‘Leef’ en voor de iets ouderen onder ons ook de zoon van André Hazes, beroemd van tijdloze evergreens als ‘Een beetje verliefd’ en ‘Zij gelooft in mij’. En hij is de vierde gast in ‘Het Huis’, met gastheer-interviewer Eric Goens. “Het is maar één aflevering, maar we hadden er rustig drie kunnen maken. Omwille van zijn leven. En dat van zijn vader”, lacht Eric.

1 reactie

 • Filiep Lapeire

  2 maanden geleden
  Een mooi voorbeeld van wat alcohol doet met de naaste gezinsleden, hopelijk kunnen veel mensen met een drank probleem er een les uit leren en er iets aan doen.Het kan anders.
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Franse Netflix-serie ‘Lupin’ nu al populairder dan ‘The Queen’s Gambit’ én ‘Bridgerton’
  TV

  Franse Net­flix-se­rie ‘Lupin’ nu al populair­der dan ‘The Queen’s Gambit’ én ‘Bridgerton’

  Bij Netflix zwieren ze de ene populaire serie na de andere online. ‘The Queen’s Gambit’ en ‘Bridgerton’ werden tijdens hun eerste 28 dagen op het streamingplatform al door meer dan 60 miljoen accounts bekeken, maar de nieuwkomer ‘Lupin’ doet het nóg beter. Op minder dan een maand tijd keken er namelijk al bijna 70 miljoen abonnees naar de Franstalige Netflix-serie.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"