Kamal Kharmach zette slagerij Heirbaut op het juiste spoor en sindsdien gaat het opvallend beter.
Volledig scherm
PREMIUM
Kamal Kharmach zette slagerij Heirbaut op het juiste spoor en sindsdien gaat het opvallend beter. © VRT

‘Andermans Zaken’ één jaar later: hoe succesvol zijn de deelnemers die Kamal vorig seizoen uit het slop haalde?

TVSinds de Aalsterse slagerij Heirbaut te zien was in het Eén-programma ‘Andermans Zaken’, staan de mensen er in de rij aan te schuiven. En ook bij de West-Vlaamse zetelfabrikant Depoorter lopen de bestellingen vlot binnen. Maar hoelang duurt het effect van zo’n uitzending? Hoelang kan een zaak teren op een bezoek van Kamal Kharmach en zijn ploeg? We vroegen het aan vijf deelnemers van vorig jaar. 

58 reacties

 • Georgette Vanoverbeke

  5 maanden geleden
  Proficiat aan Kamal om de mensen te helpen ,en doet doet dat zeer goed.
 • Eric Engels

  5 maanden geleden
  Goed en leerrijk programma. Denk dat er meerdere (kleine) zelfstandigen dit volgen. Kamal Karmach brengt het aangenaam, drukt de mensen met de neus op de feiten en zoekt naar uitvoerbare oplossingen. Knap !!
 • Catherine Segers

  5 maanden geleden
  Idd zonder reclame geen naambekendheid! Ik heb 6 jaar advertentieruimtes verkocht voor DS en ken de impact. Er waren toen mensen bij die zo blij waren dat ik ze gecontacteerd had dat ze mij 10.000Bfr gaven :)! En dat ging dan over kleine ondernemers! De groten... mag geen namen noemen, die maken nu zelfs reclame om reclame te maken! Maar ik vind dat men zeker niet moet overdrijven zoals nu dikwijls het geval is, meestal om rommel te verkopen. 30 jaar geleden was het nog veel rustiger.
 • Thierry Vansweevelt

  5 maanden geleden
  De echte vraag is, waarom mogen mensen nog altijd zomaar ondernemen zonder eerst proeven af te leggen? Ze beginnen met een of andere pop up met ijsjes midden in de winter en dan verschieten ze oei oei er komt niemand. De overheid vindt dat leuk want dat is rap verdiend. € 3000 aan sociale lasten alleen al op 1 jaar, minstens, al heb je nog geen euro omzet gemaakt en eindig je elke maand met schulden!
 • Frank Staelens

  5 maanden geleden
  Te veel mensen beginnen aan een avontur als zelfstandige, zonder enige financiële kennis. Veel werken en willen werken is iet het probleem, maar een business plan maken en dit plan uitvoeren, controleren en bijsturen is zeer belangrijk. Daar ontbreekt de kennis, en daardoor gaan vele starters naar de knoppen. Daarom is een cursus vorming omtrent financiën, boekhouding en commerciële aanpak aangewezen voor vele mensen. Dit zou vele drama's kunnen vermijden.
 1. EXCLUSIEVE VIDEO. De ultieme luxeleugen van Jean-Pierre Van Rossem: Het diepvriesgraf van ‘Niki’ dat in 1989 wereldnieuws was, maar dat vandaag niemand meer kent
  Play
  De Keuze van Dany
  16

  EXCLUSIEVE VIDEO. De ultieme luxeleugen van Jean-Pier­re Van Rossem: het diepvries­graf van ‘Niki’ dat in 1989 wereld­nieuws was, maar dat vandaag niemand meer kent

  De dood van ‘Niki’ Annys is in 1989 wereldnieuws. Ze is de tweede echtgenote van de flamboyante beursgoeroe Jean-Pierre Van Rossem. In ‘De keuze van Dany’ zie je hoe de beursbubbel rond Van Rossem barst en de cel dreigt. In een ultieme poging om zijn vel te redden geeft hij de dood van de Brugse kappersdochter op als reden waarom hij zijn schuldeisers niet kan betalen. Hij laat voor haar een diepvriesgraf bouwen in Knesselare. De halve wereldpers zakt naar het Meetjesland af. Vandaag heerst de rust. “Niki wie?”, klinkt het als we polsen naar ‘le tombe frigo’. Tot we de naam Jean-Pierre Van Rossem laten vallen. Bekijk hierboven het onwaarschijnlijke verhaal.