Beelden uit 'Chantal', 'Blind getrouwd' en 'De allerslimste mens ter wereld'
Volledig scherm
Beelden uit 'Chantal', 'Blind getrouwd' en 'De allerslimste mens ter wereld' © Eén/VTM/Play4

ANALYSE. Slechte kijkcijfers? We keken in september meer tv dan vorig jaar (al zitten er ook een paar flops bij)

TVGeen grote winnaars, geen grote verliezers na één maand tv-offensief. En dus is men tevreden bij de drie grote Vlaamse zendergroepen. Begin september leken de kijkcijfers nog te kelderen, maar het tegendeel is waar. We keken zelfs méér dan een jaar geleden, alleen doen we dat meer dan ooit uitgesteld of via de streamingsplatformen. Al krijgen niet alle programma’s een goed rapport.

9 reacties

 • Gerard Braeckmans

  2 maanden geleden
  Mensen geraken ook meer afgestompt.
 • Gino Van Waeyenberghe

  2 maanden geleden
  Proximus tv opgezegd, leve de streamingskanalen!
 • Didier Heggerick

  2 maanden geleden
  Veel reclame tussen de serie's mag eens plafond op komen zoals in de jaren 90 , 1x reclameblok per Programma niet 4 of 5x zoals nu !
 • Betty De Raeve

  2 maanden geleden
  De enige reden dat er zoveel uitgesteld wordt gekeken is de reclame. Men neemt programma's op en zo kan men de reclame doorspoelen.
 • Yvette Ryckmans

  2 maanden geleden
  We zijn pas herfst en daar zijn de herhalingen weer. Ze spelen Legomaster, de andere dag de herhaling. 4 maal de Voice en de andere dag weer die herhalingen. Filmen geven ze om de maand terug uit (good morning Vietnam). Nu zie ik de reclame al van de code van Coppens ? Verder is al de politie van het hele land gepasseerd. TOP OF FLOP ???
 1. RECENSIE. ‘Willow’: “Heil Warwick Davis, maar deze Disney-sequel mist magie”
  PREMIUM
  TV
  2

  RECENSIE. ‘Willow’: “Heil Warwick Davis, maar deze Dis­ney-se­quel mist magie”

  Na ‘Star Wars’ pokert Disney+ nu met uw laatste flard aan jeugdsentiment. De streamingzender brengt met ‘Willow’ namelijk dat ander -vaak vergeten- geesteskind van Georges Lucas weer tot leven. In deze vervolgreeks van de dark fantasy-klassieker uit 1988 vertrekt u op een achtdelige tocht waarbij een nieuwe bende buitenbeentjes een nieuw oprukkend kwaad moet verijdelen. Of deze reeks dit ondergewaardeerd avonturenverhaal ook eindelijk de erkenning kan geven dat het verdient? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.