Nadine Van Der Linden en de aflevering van BOOS met aantijgingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik bij The Voice of Holland.
Volledig scherm
PREMIUM
Nadine Van Der Linden en de aflevering van BOOS met aantijgingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik bij The Voice of Holland. © ANP/Pieter-Jan Vanstockstraeten - Photonews

ANALYSE. “Grijpen en graaien was het, bij The Voice. De tik op de vingers komt geen dag te vroeg”

“Zot van glorie is vooral jurylid Ali B zijn boekje te buiten gaan.” Dat ruikt onze reporter Nadine Van Der Linden als ze boven ‘de beerput van The Voice’ gaat hangen. Hoe één en ander kon blijven duren, bleek dan weer uit het gesprek met John de Mol. “Die ziet er jonger uit dan zijn 66 jaar, maar blijkt een werkgever oude stijl, die meent dat één donderpreek volstaat. De televisiewereld zal hierna ánders worden. Veiliger, maar ook minder spontaan.”

20 reacties

 • Jean-pierre Thierens

  4 maanden geleden
  EnDe Mol wist van niks ? Laat me niet lachen . zo.and de kassa rinkelt is alles ok . Zijn “paradepaardjes doen wat ze willen tot natuurlijk alles boven water komt en dan is zijn naam niet De Mol maar Haas .
 • Frank Hageman

  4 maanden geleden
  Ally,wat gaat er veranderen ? Juist niks
 • Ally Janson

  4 maanden geleden
  Gelukkig, eindelijk...een verandering en wij stellen ons niet aan
 • jos meurrens

  4 maanden geleden
  Weet jij het zeker dat Mr De Mol het wist @Karin.Gewoonlijk is het zo dat zij die het moeten weten het pas als laatste weten. Of zijn beslissing om Jeroen een 2de kans te geven al dan niet de juiste was weet ik niet. In de muziekwereld is het niet anders dan in andere bedrijven.
 • Etienne De Bondt

  4 maanden geleden
  En hoe zit het hier? zijn het allemaal engeltjes of wordt er zedig over gezwegen?
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. ‘The Time Traveler’s Wife’: “Zelfs de gimmick met het strakke kontje begint snel tegen te steken”
  PREMIUM
  TV

  ‘The Time Traveler’s Wife’: “Zelfs de gimmick met het strakke kontje begint snel tegen te steken”

  Een naakte tijdreiziger met gebeeldhouwde bips tuimelt dezer dagen door uw beeld. In ‘The Time Traveler’s Wife’ op Streamz krijgt de gelijknamige film uit 2009 een HBO-makeover in de vorm van een zesdelige miniserie. Of dit ko(s)mische liefdesdrama over een vrouw die getrouwd is met een man die oncontroleerbaar door de tijd valt en daarbij telkens een hoopje kleren op de grond achterlaat, ook iets is waar u uw tijd aan moet besteden? Evelien Delgouffe zoekt het voor u in onze ‘Kijkgids’ uit.