Bijna iedereen van de hoofdcast is opnieuw van de partij, al is het nog niet helemaal zeker dat Andy Peelman (37) opnieuw als inspecteur Koen Baetens te zien zal zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Bijna iedereen van de hoofdcast is opnieuw van de partij, al is het nog niet helemaal zeker dat Andy Peelman (37) opnieuw als inspecteur Koen Baetens te zien zal zijn. © VTM/Kristof Ghyselinck

An Swartenbroekx schrijft scenario voor ‘De Buurtpolitie VIPS’: "Verwacht geen misverstanden of dagschotels"

TVDe kogel is door het commissariaat. Anderhalf jaar na de laatste uitzending geeft VTM groen licht voor een nieuwe reeks van 'De Buurtpolitie'. Een vip-editie zelfs, waarbij iedere aflevering een verhaal rond en met een BV brengt. An Swartenbroekx (52), bekend van 'F.C. De Kampioenen', geeft de scenario's mee kleur en laat meteen ook een nieuwe wind door het programma waaien. “Vroeger moest de cast vaak improviseren, dat is verleden tijd.” Maar wie zal precies te zien zijn?

7 reacties

 • yasmin abidi

  1 jaar geleden
  Ik heb zeker zin in het nieuwe seizoen hoop echt dat Ianthe Tavernier nog mee doet
 • Lucas Vissers

  1 jaar geleden
  Eindelijk is die Peelman vervangen !
 • Viviane VANDEN BOSSCHE

  1 jaar geleden
  zonder Andy Peelman en vooral zonder Barry vind ik niets meer interessant aan Buurtpolitie ..Als die niet meer te zien zijn, haken wij af ..zeker weten
 • Frank Meynen

  1 jaar geleden
  ik ben echt benieuwd wat het spannendste zal worden , de hoogmis of de buurtpolitie, iets om naar uit te kijken
 • Paul Boeie

  1 jaar geleden
  Een goede Vlaamse serie is ook goed Jozef maar van de buurtpolitie kan je veel zeggen , in de buurt van goed raak je nog niet bijna .