Bijna iedereen van de hoofdcast is opnieuw van de partij, al is het nog niet helemaal zeker dat Andy Peelman (37) opnieuw als inspecteur Koen Baetens te zien zal zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Bijna iedereen van de hoofdcast is opnieuw van de partij, al is het nog niet helemaal zeker dat Andy Peelman (37) opnieuw als inspecteur Koen Baetens te zien zal zijn. © VTM/Kristof Ghyselinck

An Swartenbroekx schrijft scenario voor ‘De Buurtpolitie VIPS’: "Verwacht geen misverstanden of dagschotels"

TVDe kogel is door het commissariaat. Anderhalf jaar na de laatste uitzending geeft VTM groen licht voor een nieuwe reeks van 'De Buurtpolitie'. Een vip-editie zelfs, waarbij iedere aflevering een verhaal rond en met een BV brengt. An Swartenbroekx (52), bekend van 'F.C. De Kampioenen', geeft de scenario's mee kleur en laat meteen ook een nieuwe wind door het programma waaien. “Vroeger moest de cast vaak improviseren, dat is verleden tijd.” Maar wie zal precies te zien zijn?

7 reacties

 • yasmin abidi

  2 dagen geleden
  Ik heb zeker zin in het nieuwe seizoen hoop echt dat Ianthe Tavernier nog mee doet
 • Lucas Vissers

  3 weken geleden
  Eindelijk is die Peelman vervangen !
 • Viviane VANDEN BOSSCHE

  3 weken geleden
  zonder Andy Peelman en vooral zonder Barry vind ik niets meer interessant aan Buurtpolitie ..Als die niet meer te zien zijn, haken wij af ..zeker weten
 • Frank Meynen

  3 weken geleden
  ik ben echt benieuwd wat het spannendste zal worden , de hoogmis of de buurtpolitie, iets om naar uit te kijken
 • Paul Boeie

  3 weken geleden
  Een goede Vlaamse serie is ook goed Jozef maar van de buurtpolitie kan je veel zeggen , in de buurt van goed raak je nog niet bijna .
 1. Dina Tersago over 'Ik wil een kind’: “Ik wist dat dit een grote stap zou zijn voor Vlaanderen”
  Play
  TV
  25

  Dina Tersago over 'Ik wil een kind’: “Ik wist dat dit een grote stap zou zijn voor Vlaanderen”

  Vanavond start het controversiële VTM-programma ‘Ik wil een kind’. Daarin gaat Dina Tersago op zoek naar mensen die via een niet-traditionele gezinsvorm een kind willen. Het programma kon al op heel wat kritiek rekenen, onder andere van mediaminister Dalle. Dina vertelt aan VTM Nieuws wat haar mening is over het nieuwe programma. “Het is geen geformatteerd programma, we gaan dus geen baby op een dienblaadje aanbieden.”
 2. Charlotte Sieben, de nieuwe Louise in 'Familie': "Sarah-Lynn vindt me een waardige vervangster, dat doet deugd”
  PREMIUM
  TV

  Charlotte Sieben, de nieuwe Louise in 'Familie': "Sa­rah-Lynn vindt me een waardige vervang­ster, dat doet deugd”

  Enkele maanden geleden wachtte Charlotte Sieben (22) een moeilijke taak: een rol die al 15 jaar meedraait in ‘Familie’ zomaar overnemen. “Ik was er op voorbereid dat veel kijkers de ‘vorige Louise’ misschien leuker zouden vinden”, vertelt ze. Een kennismakingsgesprek over de erfenis van haar rol, dickpics en herkend worden op straat. “Als ik met Aaron Blommaert iets ga drinken, wordt hij om de vijf meter aangesproken. Mij lopen ze straal voorbij.”