Amy uit ‘K2 zoekt K3’ blikt terug op moeilijke jeugd: “Ik heb al zeven jaar geen contact meer met m’n mama en broers”

TV“We hadden echt een bepaald gevoel bij haar, en zagen ons al samen in de auto zitten.” En dus kozen Hanne (27) en Marthe (25) in de tweede liveshow van ‘K2 Zoekt K3' ervoor om hun allereerste wildcard uit te delen aan Amy Courtens (25). Een zingende ex-miss met een levensverhaal dat doet denken aan Assepoester. “Ik ben op mijn achttiende alleen gaan wonen, en sindsdien heb ik geen contact meer met met mijn mama en twee broers.”

24 reacties

 • Natalie Nardozza

  3 weken geleden
  Knappe meid maar zingt zo vals als iets,...
 • kelly stroobantd

  1 maand geleden
  Ik hoop dat je wint je bent tot nu toe het beste K3 tje . Je zang kan beter maar dat lukt wel met de nodige coaches . Dit is een overwinning voor jou sowieso . Het alleen op die leeftijd te moeten doen . Chapeau
 • Wendy Van Meel

  1 maand geleden
  Aan al degene die zeggen "hè hebt maar 1 mama" Ik heb jaren geleden ook besloten om al het contact met mijn ouders te verbreken na een zeer moeilijke en dramatische jeugd. Niet iedereen is gezegend met een goede thuis en stabiele ouders. Gelieve niet te oordelen en voor u eigen deur te vegen... Jullie hebben van niks benul
 • Krikke Den Toevenaar

  1 maand geleden
  K3 is uiteraard een marketingsproduct, maar ik stel mij toch ernstige vragen omtrent het niveau van de zang van de kwaliteiten. De slechtste kandidaat uit 'The Voice' zou hier het beste presteren qua zang.
 • bernard vermeulen

  1 maand geleden
  Mooi uiterlijk, maar ik heb kandidaten met veel beter stemmen gezien, daarom vind ik dat K3 enkel door een kind jury zou mogen verkozen worden, Ingeborg was ook heel goed met kinderen maar dan minder voor volwassenen, laat kinderen van alle leeftijds categorien kiezen en we krijgen een perfecte K3 wat oorspronkelijk het ontstaan van K3 was, nu is het meer een sexy gebeuren voor onvolwassen mannen.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Showbits op bezoek in Château Planckaert: “Zonder Junior gaat het niet vooruit”
  Play
  Showbits

  Showbits op bezoek in Château Planckaert: “Zonder Junior gaat het niet vooruit”

  Nu zondag start op Eén het derde seizoen van ‘Château Planckaert’, over de avonturen van Eddy, Christa en hun kinderen in Frankrijk. De verbouwing van hun kasteel verloopt moeizaam en heeft al flink wat vertraging opgelopen. Door corona, maar ook door het zware ongeval van Junior. Onze reporter van ‘Showbits’ ging naar Lurcy-Lévis om een stand van zaken op te maken. Samen met Eddy, Christopher en Francesco blikken we ook vooruit op het nieuwe seizoen. En de Planckaerts zouden de Planckaerts niet zijn, als ook dat niet wat chaotisch in de soep draait. Bekijk het in een nieuwe ‘Showbits’.