Hawkeye
Volledig scherm
Hawkeye © Marvel Studios

Alweer een nieuwe Marvel-reeks onderweg: Disney+ deelt eerste beelden van ‘Hawkeye’

TV‘Loki’ is nog maar net afgerond of Marvel komt al met een nieuwe superheldenreeks op de proppen: ‘Hawkeye’ maakt vanaf 24 november zijn intrede op Disney+. 

0 reacties

 1. Deze twee acteurs schuilen achter de vliegende bompa’s uit ‘Belgium’s Got Talent’
  Play
  TV
  5

  Deze twee acteurs schuilen achter de vliegende bompa’s uit ‘Belgium’s Got Talent’

  Fons en Jean-Pierre, de twee vliegende bompa’s uit ‘Belgium’s Got Talent’, zijn ongetwijfeld de meest opvallende act van dit seizoen. Tot aan hun middel doken de twee grijsaards in een betonmolen die vervolgens begon te draaien. Wat volgde, was een komische act met rolstoelen, slijpschijven en boormachines. Hun echte identiteit bleef tijdens hun auditie goed verborgen, maar ondertussen laten Fons en Jean-Pierre hun ware gelaat zien.
 2. Jurylid Davy over vliegende bompa’s in ‘Belgium’s Got Talent’: “Ik dacht dat het Nathalie Meskens en Jonas Van Geel waren”
  Play

  Jurylid Davy over vliegende bompa’s in ‘Belgium’s Got Talent’: “Ik dacht dat het Nathalie Meskens en Jonas Van Geel waren”

  De vliegende bompa’s uit ‘Belgium’s Got Talent’ heten niet echt Jean-Pierre en Fons. Achter de maskers zitten acteurs Sid Van Oerle en Pieter Verelst. En dat had jurylid Davy Parmentier totaal niet zien aankomen. Hij vernam het nieuws samen met heel Vlaanderen: “Mijn allereerste idee was: dit zijn gewoon Nathalie Meskens en Jonas Van Geel, die ons proberen te pranken. Ik dacht dat een act was voor een nieuw comedyprogramma.”