Temptation Island 2020
Volledig scherm
Temptation Island 2020 © VIJF

“Alles is fake, zelfs het kampvuur”: ‘Temptation’-deelnemers verbreken stilzwijgen en leggen bom onder programma

TVSpanning en sensatie liggen altijd op de loer op de stranden van ‘Temptation Island’. Maar achter de schermen zijn bedrog en misleiding blijkbaar troef, want verschillende deelnemers van het huidige seizoen spreken zich via de sociale media uit over het programma. Zo stellen deelnemers Gianni en Melissa, die als koppel deelnamen, én Roshina dat kijkers bedot worden en vrijwel alles aan ‘Temptation Island’ in scène wordt gezet.

 1. 'Supernatural’, de serie zonder eind, houdt er na 15 jaar dan toch mee op: “We waren 10 jaar geleden al over ons hoogtepunt heen”
  PREMIUM
  TV

  'Supernatu­ral’, de serie zonder eind, houdt er na 15 jaar dan toch mee op: “We waren 10 jaar geleden al over ons hoogtepunt heen”

  Saving people, hunting things, the family business. Met dat simpele motto trekt het fictieve duo Sam en Dean Winchester al 15 jaar de Verenigde Staten rond. De avonturen van de twee broers, die samen allerlei monsters verjagen, zijn zo populair dat de show zich ontpopte tot de langst lopende fantasyreeks ooit gemaakt. Als het aan zender The CW had gelegen, hadden de Winchesters nog minstens 15 jaar langer spoken mogen vangen, maar de makers van het programma geven er zelf de brui aan. De allerlaatste aflevering van de show wordt vandaag uitgezonden. “Ons hoogtepunt zijn we 10 jaar geleden al gepasseerd, en de excuses om nieuwe afleveringen te maken zijn gewoon op.”
 2. De Wibra-onderbroeken van James Cooke en de geheime kinderen van papa Rousseau: dit was aflevering 23 van ‘De Slimste Mens’
  TV

  De Wi­bra-onderbroe­ken van James Cooke en de geheime kinderen van papa Rousseau: dit was aflevering 23 van ‘De Slimste Mens’

  Aflevering 23 van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ en het dipje waarin quiz de voorbije avonden was gesukkeld, is helemaal weg. Met dank aan nieuwkomer Catherine Van Eylen, die meteen haar visitekaartje voor kandidaat-winnares heeft afgegeven. En met dank aan het juryduo Cooke-Brusselmans, die het geheel echt wel tot een behoorlijk niveau optilden. Spelers Van Eylen en Rousseau wikten en wogen concurrent Noémie Wolfs. Die werd uiteindelijk te licht bevonden.
 1. Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"
  Play

  Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"

 2. TikTok-sensatie Charli D’Amelio (16) breekt de magische grens van 100 miljoen volgers
  Play

  Tik­Tok-sensatie Charli D’Amelio (16) breekt de magische grens van 100 miljoen volgers