Maité en Jan Alexander in 'The Voice Kids'
Volledig scherm
Maité en Jan Alexander in 'The Voice Kids' © VTM

Allereerste rapper maakt zijn opwachting en tranen van ontroering bij de jury: ‘The Voice Kids’ mist zijn start niet

TVVorige week vrijdag was het tijd voor de laatste aflevering van ‘The Masked Singer’, maar vrijdagavond staat bij VTM ook in de komende weken helemaal in het teken van muziek. Het nieuwe seizoen van ‘The Voice Kids’ staat namelijk voor de deur. Tijdens de eerste Blind Auditions van het nieuwe seizoen stond er alvast een nieuwe lading jong talent klaar om de boel op stelten te zetten. De 12-jarige Jan Alexander mag zichzelf bijvoorbeeld de allereerste rapper van ‘The Voice Kids’ noemen. Maïté (14) kreeg dan weer iedereen stil met haar ode aan haar overleden mama. 

0 reacties

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Iedereen wil de finale van ‘Stranger Things’ zien: in verschillende landen lag Netflix even plat
  TV

  Iedereen wil de finale van ‘Stranger Things’ zien: in verschil­len­de landen lag Netflix even plat

  Netflix start de zomervakantie met een cadeautje van jewelste voor z’n gebruikers, want vanaf 1 juli is het slotdeel van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ te bekijken. De twee laatste episodes - die in totaal maar liefst vier uur duren - zorgden vrijdag voor een immense gebruikerspiek bij de streamingdienst. In verschillende landen, zoals Indië en Australië, lag Netflix daardoor voor een korte periode plat.