'Iron Fist'
Volledig scherm
'Iron Fist' © AP

Alle Marvelreeksen verdwijnen eind februari van Netflix

TVMarvelfans die enkel een abonnement hebben op Netflix komen er binnenkort niet meer aan hun trekken. Vanaf 1 maart verwijdert het platform namelijk alle Marvelreeksen. Concreet gaat het om ‘Daredevil’, ‘Jessica Jones’, ‘Luke Cage’, ‘Iron Fist’, ‘The Punisher’ en ‘The Defenders’.

2 reacties

 • Kurt Bourdeaux

  10 maanden geleden
  Vroeger toen alles van Marvel nog niet uitgemolken werd, was het nog leuk toen eens een film verscheen. Nu merk ik vooral op hoeveel rommel ze maken. Dus ben ik afgehaakt. Ik hoef het zeker niet betalend te zien.
 • peeters jos

  10 maanden geleden
  Het failliet van streaming. Versnipperd aanbod haalt het grootste voordeel weg: gebruiksgemak. Muziek branche heeft het begrepen: de portfolio’s zijn beschikbaar over alle streamingdiensten, video blijft steken in een oud model. Jammer. Nu zal piraterij terug toenemen en is niemand een “winnaar”.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. KIJK. “Dit is de moeilijkste beslissing ooit”: trailer derde seizoen ‘Emily in Paris’ gelost
  Play
  TV

  KIJK. “Dit is de moeilijk­ste beslissing ooit”: trailer derde seizoen ‘Emily in Paris’ gelost

  De fans van de populaire Netflixreeks ‘Emily in Paris' kunnen beginnen aftellen. Over exact drie weken, op 21 december, verschijnt het langverwachte derde seizoen op Netflix. Fashionista Emily Cooper (gespeeld door Lily Collins) is helemaal terug. De trailer, die hierboven te bekijken is, belooft alvast heel wat. Emily zit tussen twee vuren, zowel op professioneel als op romantisch vlak. Zal ze knopen kunnen doorhakken?