'Temptation Island: Love or Leave' - single ladies groepsfoto
Volledig scherm
'Temptation Island: Love or Leave' - single ladies groepsfoto © RV

All the single ladies: deze dames proberen de mannen te verleiden in ‘Temptation Island: Love or Leave’

TVNadat de namen van de koppels en de mannelijke vrijgezellen eerder al gelost werden, heeft Play5 ook de vrouwelijke vrijgezellen van het kersverse seizoen van het vernieuwde ‘Temptation Island’ voorgesteld. In deze ‘Love or Leave’-editie zijn de twaalf single ladies echt op zoek naar een relatie en hopen ze een diepere connectie aan te gaan met een van de partners uit de koppels. Vinden zij de ware? Of zijn de koppels toch voor elkaar bestemd? We stellen de twaalf hoopvolle vrouwen alvast even aan u voor.

  1. Is ‘Squid Game’ te gewelddadig voor kinderen? En wat moet je doen als ouder? Media-experte geeft antwoorden: “Praat erover”
    Play

    Is ‘Squid Game’ te geweldda­dig voor kinderen? En wat moet je doen als ouder? Me­dia-experte geeft antwoorden: “Praat erover”

    ‘Squid Game’ is de meest succesvolle Netflixserie ooit. In de serie proberen een aantal gelukzoekers een grote geldpot te winnen, maar daarvoor moeten ze spelletjes doorlopen waarbij ze op een gruwelijke manier om het leven kunnen komen. De serie is ook populair bij kinderen, maar is die niet te gewelddadig voor kinderen? En wat moet je doen als ouder? Professor Mediastudies van Universiteit Gent, Sofie Van Bauwel, legt het uit in onderstaande video's.