Alex Agnew in 'Later Als Ik Groot Ben'.
Volledig scherm
Alex Agnew in 'Later Als Ik Groot Ben'. © VTM

Alex Agnew terug op schoolbanken in ‘Later Als Ik Groot Ben’: “Vanaf dag één vond ik het hier vreselijk”

TVHij laat Sportpaleizen vollopen met zijn comedyshows, maar wanneer hij de Stedelijke Basisschool Fruithof in de Fruithoflaan in Berchem binnenstapt, wordt Alex aka Alexander Agnew terug herinnerd aan het frêle jongetje met “debardeurke” dat hij vroeger was. 

1 reactie

 • piet devlieger

  5 dagen geleden
  Ik vond elke school en elke schooldag ook vreselijk maar toch heb ik enkele diploma's moeten halen om het ergens te brengen in het leven. Zonder gaat het niet tenzij je eentje bent die het zonder diploma's ver geschopt heeft. Al bij al ben ik toch blij dat ik het volgehouden heb om te studeren.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Zwaar gepeste Julie Van den Steen blikt terug op kindertijd: “‘Ik ben dik, lelijk en dom’, dat zinnetje hoor ik nu nog”
  PREMIUM
  Showbizz

  Zwaar gepeste Julie Van den Steen blikt terug op kindertijd: “‘Ik ben dik, lelijk en dom’, dat zinnetje hoor ik nu nog”

  “Ik had geen vriendjes en kan me niet herinneren dat ik speelde op de speelplaats.” In de nieuwe personalityreeks ‘Later Als Ik Groot Ben’ vertelt Julie Van den Steen (28) hoe ze als kind hevig werd gepest. De onzekerheid van toen draagt ze tot op vandaag mee. “Als meisjes me komen zeggen dat ze eruit willen zien zoals ik, denk ik alleen maar: ‘Je wil niet weten hoe ik eruitzie als ik opsta.’”
 1. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?

 2. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen