Waar Voor Je Geld?
Volledig scherm
Waar Voor Je Geld? © VTM2

Alan en Jonas testen droomhuis uit in ‘Waar Voor Je Geld?’: “Anderhalf uur om op mijn werk te raken”

TVIn ‘Waar voor je geld' op VTM 2 testen Alan en Jonas hun droomhuis een weekje uit. Benieuwd of dat meevalt of net heel erg tegenslaat. 

 1. 'Villa Sporza' houdt het sober na Deens drama
  TV

  'Villa Sporza' houdt het sober na Deens drama

  Het moest een groot feest worden, zaterdag bij 'Villa Sporza' onder de VRT-toren. Het was de eerste match van onze Rode Duivels én dan wonnen ze nog ook. Het beperkte publiek, opgedeeld in bubbels, was er alleszins klaar voor: dolenthousiast en uitgedost in de Belgische driekleur. Maar nadat de Deense voetballer Christian Eriksen eerder op de dag een hartstilstand kreeg en even tussen leven en dood zweefde, hield de openbare omroep het uit respect sober.
 2. RECENSIE. ‘Glad IJs’: "Zouden ze bestaan, de miljonairsfamilies waarbij niemand elkaar een mes in de rug wil steken?”
  TV

  RECENSIE. ‘Glad IJs’: "Zouden ze bestaan, de miljonairs­fa­mi­lies waarbij niemand elkaar een mes in de rug wil steken?”

  Je eigen ontvoering in scène zetten om je familie de loef af te steken: ja, ‘t is ver gekomen bij het Kempense gezin Druyts. In de Streamz-reeks ‘Glad IJs’ maken we kennis met een bont allegaartje personages en licht absurde situaties en wordt er bovenal op hoog niveau geacteerd. Al betekent dat niet dat de serie een voltreffer is op alle vlakken. Moet u deze reeks streamen of skippen? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.