Evan Peters als Jeffrey Dahmer in 'The Jeffrey Dahmer Story' op Netflix.
Volledig scherm
Evan Peters als Jeffrey Dahmer in 'The Jeffrey Dahmer Story' op Netflix. © Netflix

Al meer dan 800 miljoen uur gestreamd: fictiereeks ‘Dahmer’ nu al derde best bekeken reeks ooit op Netflix

TVDe true crime-serie ‘Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ staat op de derde plaats van Netflix’ meest bekeken series. Daarmee strandt de reeks net achter succesreeksen ‘Squid Game’ en ‘Stranger Things’. Volgens Netflix werd de serie sinds de release op 21 september al meer dan 824,2 miljoen uren gestreamd.

4 reacties

 • Mario Versavel

  5 maanden geleden
  Het was een ongelofelijke serie . Maar de doc waar je het hem hoort vertellen in vier delen . Is heel erg 10 keer erger of de serie zelf . Heb er een week overgedaan om te kijken .
 • Daisy De Smedt

  5 maanden geleden
  Ongelooflijk verhaal. Heb de serie gezien en bedenk me dan, zijn er echt zulke zotten op de wereld!
 • michel lauwens

  5 maanden geleden
  is een heel pakkende serie
 • Stefaan Manssens

  5 maanden geleden
  Ik heb geen sympathie voor de echte Dahmer, maar de acteerprestatie van Evan Peters zijn fenomenaal.
 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.