Adil El Arbi en Bilall Fallah hebben grote plannen na nieuwe serie ‘Grond’: "Onze droom is een paar Oscars winnen”

TVDeze avond staat ‘De Cooke & Verhulst Show' in het teken van de nieuwe serie ‘Grond’. Yassine en Ward, twee van de acteurs uit de reeks vertellen hoe ze een shoot in Marokko deden met enkele leden van de ‘Game Of Thrones’-crew. Gert en James videobelden ook met Adil en Bilall, de regisseurs van de reeks. “Onze grootste droom is een paar Oscars winnen.”

4 reacties

 • Patrick Verbelen

  9 maanden geleden
  Die waren beter in de bouw gegaan, luchtkastelen bouwen, daar zijn ze goed in.
 • Ronny Cypers

  9 maanden geleden
  Die 2 een oscar winnen. Haaha,die zijn zo grappig.
 • Alexa Grieken

  9 maanden geleden
  Mooie droom maar tot nu toe nog niet veel oscar waardig materiaal gemaakt. Zelfs 'Black' niet. Maar met die woke fantasie weet je nooit natuurlijk.
 • Emi Hergersberg

  9 maanden geleden
  jajaj, laat die mannen maar hun droom verwezenlijken maar vooral op eigen kosten en zonder de subsidies van de werkman; wie gaat vissen moet ook zelf in de portemonnaie tasten om zijn visvergunning zonder subsidie te betalen en wie gaat wandelen moet ook zorgen voor goede schoenen.
 1. Iedereen wil de finale van ‘Stranger Things’ zien: in verschillende landen lag Netflix even plat
  TV

  Iedereen wil de finale van ‘Stranger Things’ zien: in verschil­len­de landen lag Netflix even plat

  Netflix start de zomervakantie met een cadeautje van jewelste voor z’n gebruikers, want vanaf 1 juli is het slotdeel van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ te bekijken. De twee laatste episodes - die in totaal maar liefst vier uur duren - zorgden vrijdag voor een immense gebruikerspiek bij de streamingdienst. In verschillende landen, zoals Indië en Australië, lag Netflix daardoor voor een korte periode plat.
 2. Lauren Versnick verbluft in ‘Spartacus Run’, tot de hangbrug opduikt...
  Play
  TV

  Lauren Versnick verbluft in ‘Spartacus Run’, tot de hangbrug opduikt...

  Average Rob en Lauren Versnick, goed voor respectievelijk 555.000 en 80.000 volgers op Instagram, nemen het vanavond tegen elkaar op het vier kilometer lange hindernissenparcours. Vooral Average Rob blijkt helemaal niet zo average te zijn en ontpopt zich tot een echte kanjer met een stevige portie competitiedrang. Lauren sneuvelt op haar beurt in enkele opdrachten en gaat niet zonder kleerscheuren naar huis.
 3. Exit Véronique en Niko in 'Familie'? "Productie is niet bang van personages te laten sterven, niemand is hier dus zeker van zijn job"
  Play
  TV
  18

  Exit Véronique en Niko in 'Familie'? "Productie is niet bang van personages te laten sterven"

  De fans van de soap ‘Familie’ blijven na de spannende seizoensfinale met een heleboel vragen zitten tijdens de zomerstop. “Verdwijnt Niko (Jo Hens) écht?” en “Zal Véronique het ongeluk wel overleven?,” zijn de meestgestelde vragen op fanfora. Reporter Jarne Rediers trok naar acteurs Aaron Blommaert (Raven) en Charlotte Sieben (Louise) om te vragen of de kijkers zich ook echt moeten voorbereiden op begrafenissen.