Katrin Lohmann
Volledig scherm
PREMIUM
Katrin Lohmann © Kristof Ghyselinck

Actrice Katrin Lohmann zorgt in ‘Het Leven.doc’ voor de ernstige noot: “In het echte leven ben ik net heel open en tolerant”

TV“Ik heb nog nooit zo’n depressieve sfeer onder de gevangenen gezien als nu. Da’s echt een gevaar voor onze maatschappij.” ‘Callboys’-actrice Katrin Lohmann (40) is bezorgd over de weerslag van corona die ze als psychotherapeute in de gevangenis opmerkt. Gelukkig vindt ze verstrooiing in haar andere job als rechterhand van Thomas Huyghe (29) in ‘Het Leven.doc’. Al draaide dat -programma anders uit dan zij had verwacht...

 1. Dominique Persoone laat tattoo zetten én verklapt zijn zichtrekening in ‘Waarheid, Durven of Doen’: “Als ze zeggen dat ik iets niet durf...”
  Play
  PREMIUM
  TV
  6

  Dominique Persoone laat tattoo zetten én verklapt zijn zichtreke­ning in ‘Waarheid, Durven of Doen’: “Als ze zeggen dat ik iets niet durf...”

  Je hebt er die een tv-programma serieus nemen, en dan heb je Dominique Persoone, die nog een stapje verder gaat. In het nieuwe ‘Waarheid, Durven of Doen’ op VTM gaat de Brugse chocolatier zo ver voor de winst dat hij een tatoeage laat zetten. “Wat het ook is, ik smijt me altijd”, zegt Persoone, die in het programma ook het bedrag op zijn zichtrekening verklapt. “Het was toen meer dan er gemiddeld opstaat.”