photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Actievoerders blokkeren tijdlang ingang VRT uit protest tegen Songfestival in Israël

2 reacties

 • Johan Vercarre

  3 jaar geleden
  En terecht ! Ik hoop dat ze dit nu dagelijks doen en liefst op verschillende locaties. Een paar honderd is niet genoeg. Israël treedt niet enkel de mensenrechten met de voeten, maar is ook geen Europees land.
 • Patrick morel

  3 jaar geleden
  In een reactie hoorde ik zeggen dat de VRT niet aan politiek doet en politiek neutraal is. Je ziet dat de verkiezingen er aan komen, het zijn niet alleen de politieke partijen die ons van alles wijsmaken.
 1. Iedereen wil de finale van ‘Stranger Things’ zien: in verschillende landen lag Netflix even plat
  TV

  Iedereen wil de finale van ‘Stranger Things’ zien: in verschil­len­de landen lag Netflix even plat

  Netflix start de zomervakantie met een cadeautje van jewelste voor z’n gebruikers, want vanaf 1 juli is het slotdeel van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ te bekijken. De twee laatste episodes - die in totaal maar liefst vier uur duren - zorgden vrijdag voor een immense gebruikerspiek bij de streamingdienst. In verschillende landen, zoals Indië en Australië, lag Netflix daardoor voor een korte periode plat.
 2. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.