Achter de schermen van ‘Waarheid, durven of doen’: alcohol om er meer ‘schwung’ in te krijgen en desnoods blijven slapen op hotel

TVWorden de opdrachten die de vier BV’s moeten doen in ‘Waarheid, durven of doen’ bedacht tijdens een dronken redactievergadering en testen zij die vooraf ook zelf uit? Weten de deelnemers vooraf aan wie ze hun hartsgeheimen zullen onthullen of niet? Dat wilde Desna wel eens weten en dus nodigde zij zichzelf uit om een opname bij te wonen. En ja, je hoeft zeker niet als BOB deel te nemen. Alcohol helpt voor de schwung en desnoods regelt de redactie wel een taxi of een hotelovernachting. En nee, dat heeft nog geen drama’s opgeleverd, enkel fijne televisie. Bekijk het in een nieuwe Showbits.

3 reacties

 • Pierre Bos

  4 maanden geleden
  Als je er één gezien hebt, heb je ze allemaal gezien. En om zich wat interessant te maken verbrijzelt Sean Dhondt opzettelijk een ruit en een deurstijl met een bijl. Dat moet dan een voorbeeld zijn voor de jeugd.
 • Leo Hoes

  4 maanden geleden
  Afvoeren, weg met de rommel.
 • luc verriest

  4 maanden geleden
  Fijne televisie? Tja, in het TV-land der blinden, is éénoog de koning.
 1. “Je droom komt uit”: K3'tjes Marthe en Julia door het dak nadat Hanne geslacht van baby aankondigt
  Play
  TV

  “Je droom komt uit”: K3'tjes Marthe en Julia door het dak nadat Hanne geslacht van baby aankondigt

  Zaterdagavond klinkt er luid gegil vanuit de loge van K3'tjes Hanne, Marthe en Julia. In de tweede aflevering van ‘K3, één jaar later’ besluit Hanne om de meiden te verrassen met een gender reveal. “Het wordt tijd dat jullie weten wat het wordt”, klinkt het vol spanning. Hanne heeft party poppers meegenomen met daarin roze of blauwe confetti. Al willen die niet meteen ontploffen. Wanneer duidelijk wordt of Hannes baby een jongen of een meisje wordt gaan tanties Marthe en Julia helemaal door het dak. “Je droom komt uit!”, klinkt het enthousiast bij Marthe.