Achter de schermen van ‘Waarheid, durven of doen’: alcohol om er meer ‘schwung’ in te krijgen en desnoods blijven slapen op hotel

TVWorden de opdrachten die de vier BV’s moeten doen in ‘Waarheid, durven of doen’ bedacht tijdens een dronken redactievergadering en testen zij die vooraf ook zelf uit? Weten de deelnemers vooraf aan wie ze hun hartsgeheimen zullen onthullen of niet? Dat wilde Desna wel eens weten en dus nodigde zij zichzelf uit om een opname bij te wonen. En ja, je hoeft zeker niet als BOB deel te nemen. Alcohol helpt voor de schwung en desnoods regelt de redactie wel een taxi of een hotelovernachting. En nee, dat heeft nog geen drama’s opgeleverd, enkel fijne televisie. Bekijk het in een nieuwe Showbits.

3 reacties

 • Pierre Bos

  1 maand geleden
  Als je er één gezien hebt, heb je ze allemaal gezien. En om zich wat interessant te maken verbrijzelt Sean Dhondt opzettelijk een ruit en een deurstijl met een bijl. Dat moet dan een voorbeeld zijn voor de jeugd.
 • Leo Hoes

  1 maand geleden
  Afvoeren, weg met de rommel.
 • luc verriest

  1 maand geleden
  Fijne televisie? Tja, in het TV-land der blinden, is éénoog de koning.
 1. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.