Selfie met Cora van Mora: Dominique Persoone, Koen Wauters en Dagny Ros Asmundsdottir.
Volledig scherm
PREMIUM
Selfie met Cora van Mora: Dominique Persoone, Koen Wauters en Dagny Ros Asmundsdottir. © RV

Achter de schermen van ‘Snackmasters’: “Nee, er zit geen karton in een Viandel”

TVOnze reporter Jeroen Vermeiren gluurt elke week achter de schermen van een tv-programma en onthult hoe het wordt gemaakt. Vandaag gaat hij langs bij ‘Snackmasters’, waarin twee chef-koks elke week een beroemde snack zo goed mogelijk proberen na te maken - van Bicky Burgers tot Duyvis-nootjes. Productiehuis Geronimo verklapt welke snacks het moeilijkste na te maken zijn, hoe echt de opnames zijn en of de fabrikanten in kwestie inspraak hebben. En wat zit er nu eigenlijk in die Viandel?

7 reacties

 • Dries Claeys

  3 maanden geleden
  Blijft lekker, ongeacht wat groene Kurt hieronder beweert...
 • Christophe Van Raepenbusch

  3 maanden geleden
  Er zit niet meer rommel in dan in andere bereide voedingswaren - maar ook niet minder. Voordeel is wel dat het in de frituur gaat en de temperatuur de snack wel steriliseert zo.
 • Pieter Redant

  3 maanden geleden
  Allemaal dat gedoe of separatorvlees. Moesten we de karkassen 100% perfect kunnen uitbenen dan zou dat vlees via de supermarkt gewoon op ons bord belanden.
 • kurt nachtergaele

  3 maanden geleden
  Steekt afval in,maar geen probleem. De mens kan streken verkopen met zijn vlees Franse namen te geven en zijn eten lunch of diner noemen,maar wat je eet blijft een lijk.En wat dood is,is in ontbinding. En dat mooie rode kleurtje is om die lijkkleur te verbergen,simpel. En dan neer kijken op aaseters zoals gieren en hyena's. Die maken zich niet druk om dat rottend dier Tournedos of Chateau Briand heet. Smakelijk !
 • Jef Salgado

  3 maanden geleden
  Kippenseparator vlees is de basis van alle frituursnacks. Onder hoge druk de laatste restjes van een kippen karkas afspuiten en een pasta van maken. Smakelijk..