Presentator Maarten Vangramberen keerde na Oekraïne-Macedonië huiswaarts, maar verzekerde dat hij daar met zijn gezin de Duivels fel zou aanmoedigen.
Volledig scherm
PREMIUM
Presentator Maarten Vangramberen keerde na Oekraïne-Macedonië huiswaarts, maar verzekerde dat hij daar met zijn gezin de Duivels fel zou aanmoedigen. © Gregory Van Gansen / Photo News

Achter de schermen bij ‘Villa Sporza’ tijdens België-Denemarken: 120 sneltesten per dag, zweten en feesten onder de VRT-toren

TVVolksfeest aan de Reyerslaan. Na een bibberend begin schoven de Rode Duivels gisteren de Denen opzij en dus ging het dak eraf in 'Villa Sporza'. “Een pintje drinken kan, maar het mag niét uit de hand lopen”, klinkt het. Wij vierden mee en namen ook een kijkje achter de schermen. "De duivels gaven me bijna een hartverzakking", zegt toevallige passant Stany Crets.

1 reactie

 • dretie munkies

  2 maanden geleden
  En dit alles in Coronatijden ! De VRT zou moeten het voorbeeld geven en zo een massaevenement niet laten doorgaan !
 1. Flink aangekomen Gordon zet letters in 'Het rad'
  TV

  Flink aangekomen Gordon zet letters in 'Het rad'

  In Nederland is hij al een tv-fenomeen en ook bij ons is hij goed op weg. Gordon - de artiestennaam van de 53-jarige Cornelis Willem Heuckeroth - passeerde al een keer als deelnemer in 'De slimste mens ter wereld'. En zijn zoektocht naar een echtgenoot in 'Gordon gaat trouwen' lokte vier jaar geleden al een heleboel kijkers naar Vitaya. Maar de Nederlandse zanger lijkt nu echt wel aan een charmeoffensief over de landsgrens begonnen.