Achter de schermen van ‘Taboe’
Volledig scherm
PREMIUM
Achter de schermen van ‘Taboe’ © Panenka

Achter de schermen bij ‘Taboe’: “Met een alcohol-verslaving is zoveel schaamte gemoeid”

TVDit weekend kunt u kijken naar de vierde aflevering van ‘Taboe’, u weet wel, het zondagavondprogramma op Eén waarin Philippe Geubels de grenzen van de humor aftast. Ook in dit tweede seizoen zitten we weer in dichte drommen voor de buis. Hoe flikken ze dat toch bij productiehuis Panenka, vroegen wij ons af. Wij naar Mechelen, naar de televisiekeet van Tom Lenaerts, voor een blik in de keuken achter ‘Taboe’. Regisseur Kat Steppe licht voor ons het deksel van de kookpotten. “Als Geubels vraagt wat hij moet doen, zeg ik ‘kolder, Philippe, kolder en onzin’.”

 1. Boer Kim openhartig over ‘vrouwenwissel' in ‘Boer zkt Vrouw’: “Echt spijt dat ik niet eerlijk ben geweest”
  Play
  TV
  4

  Boer Kim openhartig over ‘vrouwen­wis­sel' in ‘Boer zkt Vrouw’: “Echt spijt dat ik niet eerlijk ben geweest”

  Boer Kim had in ‘Boer zkt Vrouw' voor Ginny gekozen, maar besefte pas te laat dat zijn hart eigenlijk bij Emi lag. Daar heeft hij nu enorm veel spijt van. “Ik was de hele tijd aan het denken: ‘Geef het een kans. Het zal wel klikken.’ Maar dat gebeurde niet. En ineens was het weekend om”, zegt hij. “Ik heb daar écht spijt van. Ik had me zo voorgenomen: ‘Je gaat eerlijk zijn tegen iedereen: jezelf, de meisjes. Je gaat met niemand z'n gevoelens spelen.’ En dan doe ik dit.”
 2. ‘Huis gemaakt’ krijgt grote finaleweek met vier afleveringen op rij
  TV
  2

  ‘Huis gemaakt’ krijgt grote finaleweek met vier afleverin­gen op rij

  Het VTM-verbouwprogramma ‘Huis gemaakt’ raast richting finale. Volgende week woensdag weten we wie van de koppels de sleutels van hun eigen droomhuis in ontvangst neemt. Om de laatste emoties op de voet te kunnen volgen, pakt VTM voor het eerst uit met een finaleweek van ‘Huis gemaakt’, met wel vier afleveringen op rij, van maandag tot en met donderdag, telkens omstreeks 20.35 uur, onmiddellijk na afloop van ‘Familie’.