Ruth Beeckmans, Julie Van den Steen, Karen Damen en Andy Peelman samen in het speurderspanel in één van de afleveringen van seizoen 2 van The Masked Singer. In seizoen 1 waren Ruth en Andy nog deelnemers, als Aap en Duiveltje.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruth Beeckmans, Julie Van den Steen, Karen Damen en Andy Peelman samen in het speurderspanel in één van de afleveringen van seizoen 2 van The Masked Singer. In seizoen 1 waren Ruth en Andy nog deelnemers, als Aap en Duiveltje. © VTM

Aap en Duiveltje zijn nu speurders in ‘The Masked Singer’: “Panel en kijkers nog harder misleid dan vorig jaar”

TVVanavond start op VTM het langverwachte tweede seizoen van The Masked Singer. In deel 3 van deze reeks vertellen ‘Aap’ Ruth Beeckmans (39) en ‘Duiveltje’ Andy Peelman (38) dat hun deelname aan het eerste seizoen van de show één van de beste ervaringen in hun leven is geweest. Een uniek dubbelgesprek over claustrofobie, liters zweet, de verregaande speurderstechnieken van Karen Damen en wat de productie voor hen verzweeg. “Had ik één ding op voorhand geweten, dan had er iemand anders in het pak van Duiveltje moeten kruipen.”

7 reacties

 • anja timmers

  4 maanden geleden
  En waar is Sandra Kim , de winnares van vorig jaar. Ik vind het een leuk programma maar de jury trekt op niets
 • Frank Meynen

  4 maanden geleden
  voor zij die graag kijken zou ik zeggen doet u maar , ik pas voor dergelijke onzin
 • Lucas Vissers

  4 maanden geleden
  Met zo’n jury hoeft het voor ons niet meer ! Gelukkig zit Julie Van den Steen er nog bij, anders was het helemaal niets !
 • willy staelens

  4 maanden geleden
  Het concept is goed maar altijd dezelfde BV's laten opdraven is van het goede teveel. Peelman en co hebben we al genoeg gehoord.
 • kristof winters

  4 maanden geleden
  Waarom zit Ruth Beeckmans tegenwoordig in al de programma's van VTM? Ze is een goede actrice, maar voor de rest... Schoenmaker blijf bij je leest!