De kandidate wil niet meer herkenbaar in beeld.
Volledig scherm
De kandidate wil niet meer herkenbaar in beeld. © YouTube #BOOS

Aanrander uit ‘De Villa’ klapt uit de biecht: “Eerlijk gezegd vind ik niet dat ik iets fout heb gedaan”

TVIn de uitzending van het Nederlandse programma ‘#BOOS’ is nog meer duidelijk geworden wat er allemaal achter de schermen gebeurde bij het van de buis gehaalde realityprogramma ‘De Villa’. De kandidate die in een aflevering van de realityserie werd aangerand, vertelt in de YouTube-serie aan Tim Hofman haar verhaal. “Ik wil heel duidelijk laten weten dat het niet oké is wat daar is gebeurd.” Ook de beschuldigde, José, laat van zich horen. 

17 reacties

 • Dick DECOCK

  3 jaar geleden
  Eigenlijk zou men zulke tv makers voor gerecht moeten brengen,maken misbruik van mensen.
 • WAISME DAT

  3 jaar geleden
  Marc camp: ik keur volledig af wat gebeurd is. Maar dan doe ook beter niet mee aan dergelijke marginale programma's.
 • Marc Camp

  3 jaar geleden
  Wie dergelijk gedrag normaal vind, moet dringend opgenomen worden voor onderzoek! Als een vrouw teveel gedronken heeft, zich niet goed voelt! Dan ga je daar al geen misbruik van maken. Verder is dergelijk programma heel dubieus, ze laten niet alles zien, juist zoveel dat op zijn minst altijd wel ergens iets fout is terwijl er eigenlijk weinig of niets fout is. Als de schade gebeurd is, dan laten ze alles voluit zien zodat de schade definitief is.
 • Albrecht VanDoorn

  3 jaar geleden
  @Jef Dewilde: zelfs als een vrouw (of een man - iedereen gelijk voor de wet!) eerst ja zegt, en dan van gedacht verandert en neen zegt zal je die neen toch nog moeten respecteren!! Hoeveel drank, uitlokking, geflirt of sexy kledij er ook aan te pas gekomen is...!!
 • Karel Van de casserie

  3 jaar geleden
  Dwaze programma’s waar ik niet naar kijk, niveau-10 . Dom meisje om daar aan mee te doen.