Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Joe Dempsie als Harry Clarke, Lily Banda als Aïcha Konaté en Karima McAdams als Leyla Toumi.
Volledig scherm
Joe Dempsie als Harry Clarke, Lily Banda als Aïcha Konaté en Karima McAdams als Leyla Toumi. © FOX Networks Group

5 x waarom seizoen 2 van ‘Deep State’ een must-see is

Zeg niet zomaar ‘serie’ tegen het tweede seizoen van spionagethriller Deep State. Als kijker word je niet alleen meegezogen door de indringende personages en dito verhaallijnen, maar ook door de glazen bol die ons voorgehouden wordt. De strijd tussen goed en kwaad woedt onafgebroken, wie trekt er aan het langste eind? Vijf redenen waarom ook jij straks helemaal overstag gaat.

1 reactie

 • Anne Kastelijns

  4 jaar geleden
  Seizoen 1 met Mark Strong was top! Het 2de seizoen na 3 afleveringen gestopt, is absoluut niet de moeite om naar te kijken.
 1. Thomas Van Goethem doet grote onthulling: “Deze Nederlandse ging eigenlijk Camille spelen in #LikeMe”
  TV

  Thomas Van Goethem doet grote onthulling: “Deze Nederland­se ging eigenlijk Camille spelen in #LikeMe”

  De Ketnetserie #LikeMe had er vandaag helemaal anders kunnen uitzien. De glorieuze rol van Camille Van Beem ging eerst door iemand anders dan Camille Dhont (21) gespeeld worden. “Ik had altijd gedacht dat het personage een Nederlandse zou zijn. Daarom had ik Soraya Gerrits gecast”, onthult bedenker Thomas Van Goethem in ‘Play Café’. Gelukkig voor Camille, is dat toch anders uitgedraaid. “Soraya is nu een grote ster in Nederland.”