Volledig scherm
© NBC

29-jarige Brandon kreeg staande ovatie na auditie ‘America’s Got Talent’, maar komt dan plots om het leven

TV‘America’s Got Talent’-jurylid Simon Cowell (60) heeft opnieuw stilgestaan bij de dood van een van de deelnemers. Brandon Rogers, een 29-jarige arts en zanger, waagde in 2017 zijn kans bij de talentenjacht en werd meteen beloond met een staande ovatie en een heleboel complimenten. Een indrukwekkende prestatie, al werd dat geluk hem niet gegund. Nog voor zijn auditie werd uitgezonden en Brandon zich kon klaarstomen voor de volgende ronde, kwam hij om het leven bij een tragisch auto-ongeval.

 1. Aap moet identiteit prijsgeven: alle optredens - én hints - van ‘The Masked Singer’ aflevering 6
  TV

  Aap moet identiteit prijsgeven: alle optredens - én hints - van ‘The Masked Singer’ aflevering 6

  Een nieuwe vrijdag, een nieuwe ‘The Masked Singer’. Ook tijdens de zesde show zetten Jens Dendoncker (30), Julie Van den Steen (28) en Karen Damen (45) hun speurtocht naar de bekende gezichten achter de maskers onverminderd verder. Ze kregen deze keer de hulp van gastspeurder Vincent Banić (32), al moest er ook weer afscheid worden genomen van een deelnemer. Deze keer werd Aap naar huis gestuurd, maar wie zat er nu eigenlijk verstopt achter het masker?
 2. Zeger uit ‘Kamp Waes’ stottert al hele leven lang: “Ik dacht écht dat ik de enige was”
  TV

  Zeger uit ‘Kamp Waes’ stottert al hele leven lang: “Ik dacht écht dat ik de enige was”

  Donderdag 22 oktober is Wereldstotterdag. Vooral voor jongeren die stotteren is bewustzijn rond het thema nog altijd broodnodig. Zeger Van Noten is na zijn deelname aan ‘Kamp Waes’ uitgegroeid tot een rolmodel. En dat terwijl hij lange tijd dacht dat hij de enige op de wereldbol was die stotterde. “Ik had nog nooit iemand ontmoet, en de meeste steken het ook weg”, vertelde Zeger.
 3. Man die 37 jaar lang onschuldig in de cel zat waagt kans bij ‘America's Got Talent’ en blaast iedereen omver
  TV

  Man die 37 jaar lang onschuldig in de cel zat waagt kans bij ‘America's Got Talent’ en blaast iedereen omver

  De 59-jarige Archie Williams heeft iedereen weggeblazen tijdens de nieuwste auditieronde van ‘America’s Got Talent’. De Amerikaan werd in 1983 veroordeeld voor een verkrachting die hij niet had gepleegd en werd voor de rest van zijn dagen naar de gevangenis gestuurd. Achter de tralies was Williams een trouwe kijker van de populaire talentenjacht, verlangend om ooit zelf deel te kunnen nemen. Deze week kwam zijn droom uit: na zijn auditie werd Archie getrakteerd op een staande ovatie en een knuffel van Simon Cowell.